reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KRAKÓW ZAKUPOWO - zakupy dla mamy, wyprawka maluszka, itp

reklama
a czy ten Świat dziecka jeszcze istnieje? bo jak ostatnio tam byłam (mam na myśli ten przy Aleji Róż to już są tam inne sklepy...

pewnie, że istnieje! od dziesiątek lat w tym samym miejscu:) może Cię zaabsorbował świat dywanów i się zamyśliłaś?:)
chociaż nie wiem jak to możliwe, bo tak duża i rzucająca się w oczy witryna (to spooooory sklep) i napis wielkimi literami na dachu, nie da się przegapić:) a jednak...
wybierz się koniecznie, bardzo warto, do tego miła i profesjonalna obsługa, nie spieszą się, ja w niektórych sklepach...

ja polecam sklep czarodziej.pl w Nowej Hucie. Nie pamiętam dokładnego adresu, ale jak wpiszesz w google to na pewno wyjdzie. Z moich porównań wynika, ze tam jest w miarę tanio, na pewno taniej niż w entliczku - pentliczku i świecie dziecka na Al. Róż

Witam, kupowałam ostatnio wyprawkę-z tego forum dowiedziałam się o Free Trade na Centralnej. Jest to filia takiego samego sklepu na ul.św.Kingi. Owszem,ceny bardzo OK- jeśli wydasz pow. 200 zł, dostajesz ceny hurtowe. Ale wybór ubranek skromny-tzn chodzi mi o kolory-wszystko było: niebieskie,różowe,żółte albo zielone...no ale oki,kupiłam troszkę tych ciuszków.Natomiast później udałam się do sklepu Maks w Niepołomicach i były tam ciuszki tych samych producentów co na Centralnej- o 1 - 1,5 zł droższe ale za to w jakich kolorach:).Bomba, dokupiłam troszkę rzeczy. Ale i tak jestem zadowolona z zakupów na Centralnej.

mam prosbe ... potrzebuje namiar na jakas dobra hurtownie albo sklep w krakowie gdzie bylby duzy wybor wozkow !! chcialabym tez kupic kilka innych drobiazgow ale naprawde nie wiem gdzie sa dobre ceny i przede wszystkim wybor !!

jak narazie wiem o entliczku /ponoc nie najtanszy i wybor taki sobie/ i z takich sklepow z drobiazgami jest myszka na miodowej ... ale pzede wszystkim potrzebuje namiaru na wozki !!!

mam prosbe ... potrzebuje namiar na jakas dobra hurtownie albo sklep w krakowie gdzie bylby duzy wybor wozkow !! chcialabym tez kupic kilka innych drobiazgow ale naprawde nie wiem gdzie sa dobre ceny i przede wszystkim wybor !!

jak narazie wiem o entliczku /ponoc nie najtanszy i wybor taki sobie/ i z takich sklepow z drobiazgami jest myszka na miodowej ... ale pzede wszystkim potrzebuje namiaru na wozki !!!

Witam - sporo wózków znajdziesz w Free Trade - jeden sklep na ul. Centralnej w NH, a drugi na ul. św. Kingi 6 w Podgórzu. Widzę, że powyżej ktoś Ci link podesłał. Tutaj wózki są w zróżnicowanych cenach. Pozatym jakiś mega sklep otworzyli za dworcem w Płaszowie, wjzad od Wielickiej,ale tam nie byłam. Zawsze też możesz upatrzyć sobie wózek i zamówić przez net - podobno taniej. Pozdrawiam!

pewnie, że istnieje! od dziesiątek lat w tym samym miejscu:) może Cię zaabsorbował świat dywanów i się zamyśliłaś?:)
chociaż nie wiem jak to możliwe, bo tak duża i rzucająca się w oczy witryna (to spooooory sklep) i napis wielkimi literami na dachu, nie da się przegapić:) a jednak...
wybierz się koniecznie, bardzo warto, do tego miła i profesjonalna obsługa, nie spieszą się, ja w niektórych sklepach...

Hej, tam pracują moje 2 koleżanki - przekażę im, ucieszą się z db. opini:-) Pozdrawiam!

Witam - sporo wózków znajdziesz w Free Trade - jeden sklep na ul. Centralnej w NH, a drugi na ul. św. Kingi 6 w Podgórzu. Widzę, że powyżej ktoś Ci link podesłał. Tutaj wózki są w zróżnicowanych cenach. Pozatym jakiś mega sklep otworzyli za dworcem w Płaszowie, wjzad od Wielickiej,ale tam nie byłam. Zawsze też możesz upatrzyć sobie wózek i zamówić przez net - podobno taniej. Pozdrawiam!

no wlasnie chce glownie "upatrzec wozek" stada potrzebny duzy wyor ... ale przy okazji chce porobic pomniejsze zakupy :)

reklama
no wlasnie chce glownie "upatrzec wozek" stada potrzebny duzy wyor ... ale przy okazji chce porobic pomniejsze zakupy :)
Ja też tak robię,a wózek kupię dopiero po porodzie.Na pocz. i tak będę jeździć wszędzie z nosidełkiem/mam już od kumpeli/a na spacerki z wózkiem to będzie czas jeszcze.
Acha w ty FreeTrade jest tak,jeśli wydasz na wyprawkę ponad 200 zł dostajesz ceny hurtowe, jeśli mniej to detaliczne. Np. taki leżaczek do wanienki kosztował mnie w hurcie 10 zł z groszami, a normalnie kosztował 13. Sumując to wyszłam na plus! Powodzonka w zakupach.

Do góry