reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Moja waga też nie jest stabilna, raz było plus 2kg teraz znów na -1,5kg a jem jak najęta i to nie w małych ilościach. A wymiary tez raczej stoją jeszcze w miejscu, tylko w biuście przybrałam 2cm i w biodrach 2 cm. No ale ja to gabarytowo raczej 42 niż 38, więc u mnie się poprzesuwało z dołu do góry i odwrotnie :-)

reklama
Grr.. mi ani drgnie, fakt, że schudłam 3 kg w pierwszym trymestrze przypisuję mdłościom i awersjom, ale już mnie to nie męczy od c.a.3 tygodni i nic! Brzuch ledwo zaokrąglony (choć to tylko moje zdanie) znajomi się śmieją, że ściemniam z tą ciążą.. więc czekam!

Hope, mam nadzieję, że zacznę brać z Ciebie przykład, bo aż się boję tej wizyty w grudniu.
Poprzednie to były, co wizyta to kg ale nie w tą stronę co trzeba czyli w dół.Wymiarów nie mierzę, nie posiadam jeszcze cm:-D ale mam silne postanowienie zakupu.
To chyba dziwne ale wydaje mi się, że wieczorem mam mniejszy brzuch niż rano- rano po wstaniu mam do wysikania chyba z litr...:confused:

Nie wiem czy daję radę , budzę się poprostu dopiero rano, właściwie to pies nas budzi, czyli 7-7.30.Przed ciąża czasami budziłam się wcześniej, a teraz niestety nie.No i po przebudzeniu byłam na tyle przytomna,aby normalnie funkcjonować a teraz to muszę dojść do siebie, wypić herbatkę i dopiero żyję.

jaipur zazdroszczę ci przespanych nocy ja to minimum raz na noc muszę wstać na siku, a z reguły dwa razy. Niestety po każdej wizycie w toalecie pojawia się problem z zaśnięciem spowrotem.

Ja mam tak samo przynajmniej dwa razy idziemy na siusiu, a potem problem z zaśnięciem.
A jeśli chodzi o wagę to w 12 tc ważyłam 59 kg a w 13 tc 58 kg, ale moja mama mówi, że czasem tak jest że na początku waga spada, chociaż w poprzednich ciążach mi raczej szla do góry.

uwielbiam ten wątek :tak: wszystkie brzuszki prześliczne są i te większe i te mniejsze - cuda!!!

ja nadal należę do tego kręgu małych brzuszków ostatnio nawet próbowałam zrobić sobie zdjęcie ale i tak nic na nim nie widać, zresztą jak ktoś nie wie to nie wpadnie na to że jestem w ciąży a chodzę raczej w dopasowanych ciuchach

e tam dziewczyny nie marudzić ja co najmniej 3-4 razy wstaję w nocy bo mi się dziecko budzi a wtedy to natychmiast do łazienki muszę iść a czasami to nawet i częściej

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co u mnie ze wstawaniem do łazienki to jest masakra łatam 4-5 razy w nocy później problem z zaśnięciem , a jak zasnę znowu się budzę

Do góry