reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Dziewczyny śliczne zgrabniutkie brzuszki, teraz pokazały się chyba te malutkie.
U mnie w pasie 87 cm zaczynałam z wymiarem 63, więc kilka centymetrów już przybyło, na szczęście tylko w pasie:-)

reklama
Dla mnie to nie było zabawne z tymi zdjęciami ponieważ od rana mam straszną migrenę to byłam pewna że mi się ta migrena na oczy rzuciła:-) i dlatego nie wiem na co patrze:-)

Zobacz załącznik 303037Zobacz załącznik 303036
wstawiłam zdjęcia aktualnego brzuszka..ale nie wiem co jest grane. że są takie obrócone - jak je oglądam na komputerze, to wszystko jest OK;/ wrrrrrrrrr więc sorki, spórbuje jeszcze to jakos naprawić by lżej się oglądało...

no to i ja się zmierzyłam - dzisiaj 84cm...
ale tak jak i alex2712 - przybyło mi w udach, w biodrach i na twarzy - chyba wolałabym by tylko brzuszek rósł;)

marttini chyba mnie pomyliłaś z kimś innym, bo ja akurat na twarzy to raczej schudłam, bo każdy mi to mówi jak mnie widzi.

No nareszcie brzuszki się posypały :-):-) Super, każdy inny, a najlepszy jest ta odmiana kulkowata :-D:-D:-D:-p

A cm widzę od sasa do lasa, ale już dawno nie 60 ;-):-)

Wszystkie brzuszki super. Milo sie oglada.
Ja musze zrobic znowu zdjecie , zeby sobie zapamietac jak przybieralam w pasie.
Wazyc sie nie waze po co sie stresowac.
Zmierze sie jutro w pasie to dam wam znac.

Wstawiajcie zdjecia, galeria coraz ciekawsza :)

no to przynajmiej się wam humorki poprawiły :p :p :p
a nie wiem co z Tymi zdjęciami...próbowałam poprawić, ale się nie da;/

A ja pewnie też was rozweselę jak powiem o swojej wadze. A wyglądało to tak:
I wizyta: 69 600
II wizyta: 68 500 (spadek,ale to normalka)
III wizyta: 68 500 (bez zmian,a jadłam już jak najęta)
IV wizyta -> dzisiaj [ile przytyłam????] - aż 100g czyli 68 600 :D

hahaha ta waga jest nie do opanowania, ja startowalam z 55,5kg, I wizyta 56,5 kg, II 56kg ciekawe co teraz wyjdzie, bo na wadze tesciowej to juz w pierwszym trymestrze bylo ponad 2kg na plusie

reklama
Do góry