reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

mandrzejczuk z "garów" to chłop najbardziej zadowolony! A ja mam dosyć i brzuszka i ciązy!
Tak wogóle to Ty ostatnio tak marudzisz i marudzisz a laska jesteś pierwszej wody, ide o zakład że połowa cięzarówek chciałaby wyglądać chociaż w połowie tak dobrze jak Ty!!
Z resztą powiem wam, że te nasze Majówki, są jakieś wyjątkowe, chyba na same modelki trafiło w tym sierpniu ;) nie ma sie co dziwić że dzieciaczki takie udane się rodzą, o !

reklama
Żelka zebys widziala mnie nago to tez bys zaczela marudzic :-D cellulit to mam nawet na plecach! :szok: po same kolana jak mi to nie zejdzie to sie chyba zalame, a te pillingi antycellulitowe to o kant d*** obic, no i zauwazylam wczoraj taki jakby zarys rozstepikow na podbrzuszu...ale co tam i tak sie ciesze, ze jeszcze najgorzej nie jest tym bardziej jak P. udaje, ze nic nie widzi nawet jak mu przez lupe pokazuje

brzuchy nam pospadaja to dopiero bedziemy mialy problem z biustem wtedy one beda wieeeeelkie :-D

ja to swojemu mówię, żeby się tak z cycochów nie cieszył, bo to niedobrze jak tak urosły i pewnie potem sie zrobią nie ładne, a już cyrk będzie jak się będziemy bzykać na jeźdźca i mu czoło będę nimi obijać :-D
mandrzejczuk
jesteś kosmetyczką kurde, założysz wątek osobny rady i porady naszego guru kosmetycznego :p i będziesz nas ratowała z opresji. Ja przez pewien czas nie mogłam się przyzwyczaić do nowego ciała - przed ciąża rozmiar 34-36 biustu praktycznie brak, brzuch przyklejony do kręgosłupa. A tu bum takie się duża zrobiłam. Na szcęście nie wylazły mi żadne rozstępy (tfu tfu tfu) jeszcze, a z tego ciałka pełniejszej buzi to się nawet cieszę, liczę po porodzie na swoją przemianę materii, bo całe życie wpitałalam fastfoody i byłam sucha jak patyk, nigdy na żadnej diecie :O

Żelka, to Ci zazdroszczę... U mnie właśnie całe życie raczej miałam skłonności do tego by się zaokrąglać:) Nie tam jakiś specjalny pulpet, ale fałdka na brzuszku zawsze była:) W ubiegłym roku na wiosnę-lato udało mi się ładnie schudnąć, bo się okazało, że mam chorą tarczycę i jak zaczęłam ją leczyć to waga zaczęła spadać. Teraz za to brzuch gigant, kilogramy na plusie już przestałam liczyć i zaczynam się zastanawiać co to będzie jak się mały urodzi, jak będę wyglądać i co się będzie z wagą działo...

Żelka tak powinna wyglądać mamunia w dziewiątym miesiącu ciązy, SUPERANCKO
Mandrzejczuk śliczna z ciebie babeczka, prawdziwa ciężarówka:-), biust pokaźny brzusio też ulalala
A żeby nie było że się ukrywam to zobacznie na mojego brzuchola
Coś mi się nie chcą obrócić zdjecia , ale pomyślcie sobie że jak leżę to też taki mam:-)
Udało się już stoję prosto

Załączniki

• DSC09002.jpg
    DSC09002.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC08999.jpg
    DSC08999.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
madzik nic sie nie przejmuj 8 kg to ci w jeden dzień spadnie ^^ a reszte się jakoś powolutku zgubi. Mi doszlo 16kg i już nawet nie mam siły sie przejmować, ważne że maluch maluch zdrowy!!

reklama
Do góry