reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

wow ilonka brzusio super!!
Ty się martwisz o rozstępy??
to ja porzy takim brzuchu byłabym jak zebra chyba..
ja mam mały brzuch a rozstępów od ogroma....:-(
a Ty tylko 2 czy tam 3 ... ciesz się kobieto!!:-)

reklama
Ionka super brzuszek, a rozstępy wiesz jak to mówią jak nie możesz czegoś wyeliminować należy to polubić, już zawsze będą nam przypominały o tym okresie naszego życia kiedy nosiłyśmy nasze słoneczka pod sercem.

na te dziadostwo to nie ma rady, maly brzuch-full rozstepow, duzy brzuch-zero. Czlowiek nie zna dnia ani godziny :-D

Ilonka gdzie ty masz te rozstepy kobito? Eee tam ja juz jestem gotowa na wszystko moge miec i caly brzuch aby synus byl zdrowy, a kiedys jak bede bogata to zrobie sobie operacje :-D

ilonka piękny brzuszek, rozstępami się nie martw, to ,że niektóre jeszcze nie mają nie znaczy ,że nie będą miały(ale wredna jestem wiem;) bo i zdarza się ,że wyłażą w dniu porodu

reklama
ilonka śliczny masz brzusio, a rozstępami się nie martw. Mój brzuch wygląda potwornie od podbrzusza do około 10cm nad pępkiem są same rozstępy. Do tego boki, biodra, uda całe, a o piersiach to już mi się myśleć nie chce nawet. Jak to Kamcia napisała, że ona by wyglądała jak zebra, to ja mogę śmiało napisać, że jestem zebrą :-D

Do góry