reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

bea sliczniutka pileczka
ja sie faktycznie troche zapaslam ostatnio, bo poszlo mi w bary i w boki buly mam wystajace i cellulit nad tylkiem :zawstydzona/y: no i moje nozki juz ledwo dzwigaja ten ciezar, bo puchna ale jeszcze nie bola

reklama
32 tygodnie robione z ręki:-D
może potem złapię psa i strzelimy sobie fotkę samowyzwalaczem.Może;-)

Załączniki

• DSC00423.jpg
    DSC00423.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 81
tak, pojawiła się kreska- krzywa i ramka na pępek:-D
ale jeszcze nie sięga wysoko, może dlatego jeszcze spię w nocy bez przerw do rana.Chociaż mało komu już sięga wysoko, a ze spaniem już większość ma problem.(sądząc po wątku o dolegliwościach)

kurcze jaipur , twoje maleństwo będzie już miało miesiąc , a ja dopiero będę rodzić ;) ty będziesz myślała o tym, żeby dojść do formy sprzed ciąży, a ja żeby się w końcu rozpakować :/ ale ci będę zazdrościć :))))

reklama
bra, wątpię abym miesiąc po porodzie już myślała jak dojść do formy:-D pewnie obudzę się jak będzie trzeba bikini ubrać, o ile ubiorę w tym roku.Bo wyjazdy coroczne nad morze raczej odwołaliśmy.Chociaż to jeszcze może się zmienić

Do góry