reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Różnica jest i to spora :tak:
Ja to się jednak cieszę, że rosnę od początku ciąży równomiernie, pępek mam na miejscu i rozstępów brak (tfu tfu jeszcze) a takie skoki chyba mocniej się odczuwa?

Dziewczyny fantastyczne zdjecia, piekne brzuszki. Daria super sesja swietny pomysl i swietny efekt.

Ja mam na plusie 5 kg nadal. Lekarka mowi, ze poki dziecko sie dobrze rozwija a ja jem to nie ma sie czym martwic.
Choc wydaje mi sie ze Lenka jakims byczkiem nie bedzie. :)

adeczka to ja Cię zdołuję może troszke :-pja mam 3 kg na plusie.. a moje dziecko wazy już ponad 2 kg:-D

A to mnie pocieszylas, bo ja sie troche martwie czy moze miec wplyw na wielkosc dziecka. Ja to nie wiem ile moje dzieciatko wazy. Nikt mi tu nic nie powiedzial niestety...

Aaniap, roznica widoczna ! Ale piekny masz brzucholek taka okraglutka pileczka : )

Styna pokaxny ten Twój brzusio już- ślicznie. Daria jak zwykle piękne zdjęcia, już widzę jak aparat będzie sie przegrzewał jak tylko mała się urodzi :) mozesz już kupowac dużo albumów lub pamięci do komputera :)

Oj tak zdjec na pewno bedzie miala miliony ! Bo uwielbiam je i w koncu bede miala kogo 'obfotografowywac' :)

Ostatnia edycja:
aaniaap faktycznie bardzo urósł w ostatnim czasie ! :) jeszcze do niedawna byl taki malusieńki, a tu taka piłeczka sie pojawiła. ślicznie! :))))))

reklama
Ania różnica kolosalna fajnie ci brzuszek wyskoczył

Ja wam powiem że była u mnie kumpela przed chwilą ostatnio mnie widziała 2 tygodnie temu i jak mnie zobaczyła to stwierdziła że ma wrażenie jakby ten brzuch prawie dwa razy urósł od ostatniego razu. No ale 11 kg już na plusie i w sumie te kilogramy tylko w brzuch mi idą, i delikatnie biodra się zaokrągliły i pupa, P się śmieje że teraz już moje kości nie będą go gniotły jak mu na kolanach usiądę.

Do góry