reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
A to mnie pocieszylas, bo ja sie troche martwie czy moze miec wplyw na wielkosc dziecka. Ja to nie wiem ile moje dzieciatko wazy. Nikt mi tu nic nie powiedzial niestety...

oj adeczka ja też bym nie wiedzxiała ale pani się sama zdziwiła , i powiedziała też niedokładnie że ponad 2 kg
no ale dobra i taka wiadomość , a powiedziała bo pytała czy z 1 ciążą tez tak miałam ze duża waga długie nodgi i duża główka...:tak: no i całe szczęście choć tyle wiem;-)

aaniap śliczny brzuszek , widać różnicę widać:tak:

Kamcia to dobre i to. Ja po ostatnim scanie sprawdzalam wymiary malej na internecie. I tyle wiem, ze jest ok na ten tydzien, w ktorym akurat bylam.
Ale twoja pierwsza corcia byla dosc duza z tego co pamietam, wiec i Emma malutka nie bedzie.
A brzusio jak widac nie jest wymiernikiem wymiaru dzieciatka.

dziewczyny śliczne brzusie:)
aniaap-różnica ogromna,ale to dobrze że dzidzia rośnie:)
A to nasz 30 tydz:)

Załączniki

• 30 tydz.jpg
    30 tydz.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 64
reklama
ilonka uroczo wygląda twój brzusio w połączeniu z tymi szczuplutkimi nóżkami :) ślicznie :)

to i tak odrobinke uda mi przybrały a tak normalnie to mam takie patyczaki z nóg mimo że biegałam przez 8 lat zero zarysowania na łydkach i udach :-/

futrzaczek, styna, daria , aniap, bea - brzucholinki nie ma to tamto co jeden to ładniejszy

Ostatnia edycja:
Do góry