reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Jaipur - jednym słowem: ślicznie:tak:
Paulieczka - widać całkiem sporą różnicę, dzidziuś rośnie szybko:-)

A oto moje niedzielne zdjęcie. Co prawda nie jest takie piękne jak Wasze, ale cóż...
Dokładnie to 25tc3dz, ale w pasie na wysokości pępka od jakiegoś czasu bez zmian (92cm), choć waga rośnie...

Załączniki

• 25tc3.jpg
    25tc3.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 55
reklama
zanka oczywiście, ze z H&M, moje jedyne spodnie wyjsciowe na chwilę obecną:-D są mega wygodne.Mam nadzieję pochodzić w nich do końca, mam jeszcz bojówki, ale jakoś te wolę.[/QUOTE].

jaipur, hehe właśnie, są bardzo wygodne jak na jeansy!
Nawet po praniu nie są wcale sztywne jak większość:-)
Ja póki co chodzę też w jednym, mam jeszcze sztruksy ale jakoś nie umiem się do nich przekonać:no:

Lepi - też mam 92 cm i to mimo że brzuszek rośnie w oczach - widac razem z miarą ;) A tak serio to pewnie się podnosi i wizualnie zwiększa.

reklama
Nic mi nie mówcie o rośnięciu. Ja zaraz dobiję do 10 kg na plus :( Ale mam jeszcze wcięcie w talii :D Za to brzuch tak mi wybiło od nowego roku, że szok! Sprawdza się, że 6 miesiąc jest pod tym względem znamienny. Jak będzie szło w brzuch to fajnie. Niestety tyłek mam większy i uda :(( Będę walczyć o karmienie piersią tym bardziej! Niech wysysa :D:D:D Szkoda, że w Polsce nie można oddawać pokarmu do banków dla potrzebujących dzieciaczków.

Ale zdjęcia macie suuuper! Mnie jakoś nie ciągnie chociaż takie profesjonalne to może bym i chciała. Chyba mam powoli problemy z samoakceptacją :( Wyglądam jak słonik i czuję się jak słonik a jeszcze każdy patrzy czy już dużo utyłam buuuuuuuu!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry