reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Moja mama w trzeciej ciąży (czyli ze mną) miała idąc do porodu tak mały brzuch,że położna do niej wyskoczyła z czym ona tu przyszła,że sądząc po brzuchu to nawet jeszcze połowy ciąży nie ma, a po dwóch godzinach ja już byłam na świecie :-) tylko,że nie ważyłam ponad 4kg a 3 z małym haczykiem.

reklama
Po prostu masz taką budowę, że się macica mieści wewnątrz i nie ma co tu mędrkować. Mój gin mówi na to, że jest się "pojemną". Jedne kobiety wywala już w 2 miesiącu a inne wcale. Mnie nic nie zdziwi. Nasza sprzątaczka w biurze "ukryła" przed nami ciążę na tyle długo, że jedna z kumpel zaczęła coś podejrzewać a sprzątaczka na drugi dzień urodziła normalne, zdrowe dziecko, donoszone. A my same baby i żadna nic nie zauważyła...

Kamcia gdzieś Ty schowała to swoje maleństwo? 7 mesiąc? Pozazdrościć, bo po porodzie to nie będziesz miała problemów z powrotem do figury. Zresztą po Vi też chyba szybko wróciłaś, pamiętam jakiś zdjęcie, że po kilku dniach już nic nie było widać, że rodziłaś :-)

4 nie bedzie chcemy tylko 3:tak:
no chyba że się trafi nam na stare lata heheh

melia brzuszka nie widać właśńie u mnie po kilku dniach po porodzie
no ale przez to e wyskakuje na sam koniec ciąży to robią ssię rozstępy...:sorry2:
w tamtej ciąży miałam kilka, no w tej jak mi dojdzie kilka to będzie już ich więcej:sorry2:
ale i tak wszystkie usunę:-p

aha no i wychodzi powoli :tak:
jak mi się dzidzi napnie to jest większy , postaram się takie zdjęcie wam wstawuć cobyście nie mówiły że ściemniam :-p no i jak się najem i usiąde , to wyglądam nie tyle jak ciężarna ale jak otyła :-D

reklama
Do góry