reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Kamcia kobieto gdzie ty tego dziciaczka masz? No kurde u ciebie to niektorzy musza byc w szoku dowiadujac sie, ze urodzilas, a gdzie ten brzuszek byl? ;-) ale do porodu to ci troszke jeszcze urosnie czy juz nie zabardzo? Jak mialas z pierwsza corcia?

mandrzejczuk jeszcze troche urośnie:tak: i myślę że tym razem większy niż z Vi
bo szybciej rośnie:tak:
nawet dzisaij mi koleżanka powiedziała że teraz mi rośnie szybciej niż z Vi i już jest brzuszek , a z nią jeszcze nie miałam nic w 7 msc...:-D
więc myslę że do samego porodu będzie nieco większy niż przy pierwszym porodzie:tak::-)

dombar chyba jednak taka uroda..
ja jak widze jedzenie to zachowuję się jak świnia:-D bo jem aż nie peknę z bólu...:-p więc na diecie bym nie wytrzymała:-D
no a co do ćwiczeń to jestem za leniwa.. chyba że te łózkowe ćwiczenia.. haha:zawstydzona/y::-D

Kamcia co ty tu kita ciśniesz o ciąży, ja tam nic nie widzę :-p Jakbyś pokazała taki brzuszek mojej gin to by cię na patologię wysłała, takie nic masz :laugh2: A jak lekarze u was reagują? Nie sprawdzają ilości wód i rozmiaru dziecka chorobliwie? U nas by tak było ;-)

reklama
hope wiesz co ...
nie nie sprawdzają chorobliwie.. chodziłam do pl gionki i sprawdzała mi z pierwszą ciążą , i mówiła że wszystko w normie i wody i wszystko , no ale zdziwoina była .. jak teraz przyszłam na połówkowe a ona się pyta który tio tydzięń i powiedziałam że 20 to się spojrzała jak na ufo:-D

a irlandczycy zaczęli mnie badać dopiero jak zobaczyli ze w takim małym brzuchu mam już 4 kg dziecko w chyba 34 tc.. to wysłali mnie na badanie krwi czy nie mam cukrzycy ciążowej i robili dokładne usg żeby sprawdzić czy dziecko za bardzo nie przybiera na wadze..
ale na koniec jak wyniki wyszły ok to uznali ze to dlatego ze ojciec dziecka ma 185:sorry2::laugh2: myslałam ze padnę śmiechem...:-p

no i sam lekarz który odbierał poród był w szoku że z takiego małego brzucha wysżła największa dzidzia :-D a pielęgniarki przychodziły i pytały czy to napewno ja ją urodziłam bo duża.. hehe

z ta pewnie będzie podobnie..
ale najważniejsze dla mnie to co mówią polscy lekarze bo oni się znaja lepiej;-) jak móią że wszytsko w normie to się tylko cieszyć:tak:

Do góry