reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Manrdzejczuk to nie znaczy że nie nadrobie:-) Moje pasorzyciki wysysaja ile się da:-D Większa jest o tydzień starsza niż OM a mniejsza jest równa z OM a przecież to bliźniaki nawet giny się dziwią przyrostem:szok: Ale coś za coś-czuje się jak by mnie ktoś przeżuł i wysr.ł ,nie mam siły kompletnie:sorry2:i jeszcze wszystko mnie boooli.

Toteż mój ulubiony wątek:tak:

reklama
poziomki ja ta słyszałam ze zawsze jedno z bliźniąt jest nieco większe.. a drugie mniejsze (jak i po porodzie nieco słabsze siłowo) nie masz się co martwić..

ja wstawiam zdjęcie brzuszka
za tydzień zaczynam 7 miesiąc:tak:
DSCF6107.jpg
zdjęcie robiłam wczoraj , choć dzisiaj już mi sie inny brzuch wydaje...
a przodem to już widać że ciąża bo się robi takie kółeczko wsytające:-D
bo kiem jeszcze nie aż tak , choć jak mam spodnie to mi wystaje nieco brzuszek:-p

Kamcia wiem że różnica jest normalna a u mnie się szczególnie zwraca uwagę bo jest ryzyko TTTS.
Chodziło mi oto że są duże jak na bliźnięta:tak:
Naprawde masz malutki brzusio:szok:

aha myslałam że się boisz że jest róznica między nimi... :-p
nie w temacie , no ale już dopisze moja kupmela w listopadzie rodziła bliźniaki i miały po 3 kg każdy:tak:

edit , ale on jest cut wiekszy niż na zdjęciu..
znaczy nie tyle że sam brzuch , ale ja się zrobiłam taki pączuś że po całości poszło..
jak się najem i siadam to mam taką oponke że szok :szok: :-)

Ostatnia edycja:
Kamcia brzuszek malutki ale widoczny.
Czasami to aż trudno w to uwierzyć, że brzuszek w tak już wysokiej ciąży jest tak mało widoczny, ale jak widać jest to bardzo możliwe.

oj jest widoczny jest:tak:a już bardziej jak jestem w spodniach które wyraźnie odcinają pas.. wtedy widać wystający brzusio:-D no i jak przodem się patrzy to mam taki okrąg lekko wypukły..
ale po całości więcej mi przybyło niż w samym brzuchu:-p

reklama
Do góry