reklama
Dziewczyny jestescie kochane, juz mi od razu lepiej ;-)
Bubbles wlasnie dokladnie to samo powiedzialam mezowi i on to rozumie, przytulil mnie powiedzial, ze mnie kocha, a z brzusiem jeszcze bardziej i ze jak bedzie trzeba to wytrzyma te pol roku, chociaz podchody robi nie powiem ;-) Ja wiem, ze to hormony, bo ochote to ja mam ale jak go nie ma, a jak tlyko zjawia sie w domku to jakos mnie tak sie odechciewa wlasnie wchodzi mi do glowy to, ze wygladam inaczej, ze sie juz nie zegne tak jak kiedys i wogole...chyba musze zaopatrzyc sie w jakies afrodyzjaki i moze mi przejdzie
No i na polepszenie humorku zrobilismy sobie wczoraj taka malutka sesyjke i nie powiem od razu mi lepiej, bo jednak nie jestem jeszcze taka slonica jak mi sie wydawalo ;-)
Uploaded with ImageShack.us
i z moim piesiem, ktory niczym wsza pchal sie do zdjec i ciagle przeszkadzal
Mandrzejczuk lacha z ciebie wtej ciązy fiu fiu fiu)))))
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
natasha wyglądasz prześlicznie... ja nie wiem na co tak na początku narzekałaś...
ojj.. dostannie Ci się za te kłamstewka
wisienka87
Fanka BB :)
natasha sliczna z Ciebie mamuska. U Ciebie to rzeczywiscie przede wszystkim po pierożkach widac ze bedzie dzidzius, bo brzuszek taki zgrabniutki, nieduży
natasha wyglądasz prześlicznie... ja nie wiem na co tak na początku narzekałaś...
kochana moja bo ja normalnie to jestem szczupła chciałam powiedziec))))) uwierz mi że jest róznica w wyglądzie...owszem mówią że nie tragiczna ale ja mam 1,64 wzrostu...wiesz ile dla mnie znaczy 9 kg? w moich oczach wyglądam jak ponton...teraz już się przyzwyczaiłam...no i hormony przestały tak szalec...chociaż ostatnio w wolny dzień siedząc sama w domu przeryczałam pare godzin użalając się jaka to ja nie jestem biedna hehehehehe...bo wredniak pojechał z kolegami na snowboard i zostawił samą na tydzień))))) nieważne że sama zrezygnowałam z wyjazdu....jak mógł tak po prostu pojechac kiedy ja nie mogę)))
jak sobie pierogi owinę ręcznikiem i ścisnę to wtedy brzuch widac....inaczej działa iluzja.....pierogi przysłaniają wszystko.....wy tak tego nie widzicie bo się nie znamy)) ale moi znajomi jak mnie widzą to mówią hohoho....mleczarnia)))
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama