reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Dziewczyny jestescie kochane, juz mi od razu lepiej ;-)
Bubbles wlasnie dokladnie to samo powiedzialam mezowi i on to rozumie, przytulil mnie powiedzial, ze mnie kocha, a z brzusiem jeszcze bardziej i ze jak bedzie trzeba to wytrzyma te pol roku, chociaz podchody robi nie powiem ;-) Ja wiem, ze to hormony, bo ochote to ja mam ale jak go nie ma, a jak tlyko zjawia sie w domku to jakos mnie tak sie odechciewa wlasnie wchodzi mi do glowy to, ze wygladam inaczej, ze sie juz nie zegne tak jak kiedys i wogole...chyba musze zaopatrzyc sie w jakies afrodyzjaki i moze mi przejdzie :-D
No i na polepszenie humorku zrobilismy sobie wczoraj taka malutka sesyjke i nie powiem od razu mi lepiej, bo jednak nie jestem jeszcze taka slonica jak mi sie wydawalo ;-)

Uploaded with ImageShack.us

i z moim piesiem, ktory niczym wsza pchal sie do zdjec i ciagle przeszkadzal

Mandrzejczuk lacha z ciebie wtej ciązy fiu fiu fiu:))))))

a to ja w sylwka przed choinką:))) :-D:-D:-D słuchajcie dzisiaj zrobiłam sobie eksperyment...zważyłam swoje pierogi:))))) nabrechtałam się przy tym okrutnie ale dałam rade....ważą 2,5 kg!!!!! gdzie :angry:normalnie może 0,5......generalnie mam już 9 do przodu więc pierożki nieźle mi dołożyły:))))) pozdrawiam was chojna i ja.jpg

natasha wyglądasz prześlicznie... ja nie wiem na co tak na początku narzekałaś...
ojj.. dostannie Ci się za te kłamstewka:-p

kochana moja bo ja normalnie to jestem szczupła chciałam powiedziec:)))))) uwierz mi że jest róznica w wyglądzie...owszem mówią że nie tragiczna ale ja mam 1,64 wzrostu...wiesz ile dla mnie znaczy 9 kg? w moich oczach wyglądam jak ponton...teraz już się przyzwyczaiłam...no i hormony przestały tak szalec...chociaż ostatnio w wolny dzień siedząc sama w domu przeryczałam pare godzin użalając się jaka to ja nie jestem biedna hehehehehe...bo wredniak pojechał z kolegami na snowboard i zostawił samą na tydzień:)))))) nieważne że sama zrezygnowałam z wyjazdu....jak mógł tak po prostu pojechac kiedy ja nie mogę:))))

jak sobie pierogi owinę ręcznikiem i ścisnę to wtedy brzuch widac....inaczej działa iluzja.....pierogi przysłaniają wszystko.....wy tak tego nie widzicie bo się nie znamy:))) ale moi znajomi jak mnie widzą to mówią hohoho....mleczarnia:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry