reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

koszalinianki

reklama
No cichutko tutaj. Dziewczyny chyba zapomniały zaglądać tutaj:tak::tak::tak:. Z Koszalina kilka mam jest ale ode mnie nikogo. Ale dobre i to, że jest ktoś z okolic.
Pozdrawiam i dziewczyny odezwijcie się;-):-)

Orencowa a gdzie mieszkałaś wczesniej?

no w koncu jakas mama sie odezwala :blink:,a myslalam ,ze naprawde ta strona zostala zapomniana:rofl2:wczesniej przez kilka lat mieszkaam w Biaogardzie,a tak wogole to wychowalm sie w Swidwinie obecnie mieszkam w Koszalinie i tak zostanie....

No i chyba tylko my tutaj zostałyśmy. A szkoda myślałam że więcej nas się zbierze. Ja przyjechałam w te strony z Dolnego Śląska. I też nie planuję żadnej przeprowadzki, ale z drugiej strony nic nigdy nie wiadomo:-D

Będę mieszkać w Koszalinie dopiero od maja/czerwca niestety:-( mój mężczyzna pochodzi z tego miasta, dla mnie jest ono zupełnie obce, ale cóż, on będzie miał tutaj pracę, o którą teraz baaardzo ciężko; nie możemy jeszcze być razem, bo moja ciąża od 2 miesięcy jest zagrożona, mam założony szew i jestem przykłuta do łóżka:crazy: czekam do 23 kwietnia, kiedy mam nadzieję pojawi się mój niecierpliwy synek:-D

reklama
Do góry