reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie. No coś tutaj cichutko. Ja jestem z Darłowa i mam 3,5 letniego i 5-miesięcznego synka. Pozdrawiam
agusia04
Czerwcowa mama'08
No cichutko tutaj. Dziewczyny chyba zapomniały zaglądać tutaj. Z Koszalina kilka mam jest ale ode mnie nikogo. Ale dobre i to, że jest ktoś z okolic.
Pozdrawiam i dziewczyny odezwijcie się;-):-)
Orencowa a gdzie mieszkałaś wczesniej?
Pozdrawiam i dziewczyny odezwijcie się;-):-)
Orencowa a gdzie mieszkałaś wczesniej?
no w koncu jakas mama sie odezwala ,a myslalam ,ze naprawde ta strona zostala zapomnianawczesniej przez kilka lat mieszkaam w Biaogardzie,a tak wogole to wychowalm sie w Swidwinie obecnie mieszkam w Koszalinie i tak zostanie....
agusia04
Czerwcowa mama'08
No i chyba tylko my tutaj zostałyśmy. A szkoda myślałam że więcej nas się zbierze. Ja przyjechałam w te strony z Dolnego Śląska. I też nie planuję żadnej przeprowadzki, ale z drugiej strony nic nigdy nie wiadomo
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej hej
ja tez jestem z koszalinka ale jak narazie jestem staraczka zapominam tu zaglądac bo jakos schowane to forum jest..
pozdrawiam koszalinianki
ja tez jestem z koszalinka ale jak narazie jestem staraczka zapominam tu zaglądac bo jakos schowane to forum jest..
pozdrawiam koszalinianki
sikornik
hardcore'owa mamuśka
Będę mieszkać w Koszalinie dopiero od maja/czerwca niestety:-( mój mężczyzna pochodzi z tego miasta, dla mnie jest ono zupełnie obce, ale cóż, on będzie miał tutaj pracę, o którą teraz baaardzo ciężko; nie możemy jeszcze być razem, bo moja ciąża od 2 miesięcy jest zagrożona, mam założony szew i jestem przykłuta do łóżka czekam do 23 kwietnia, kiedy mam nadzieję pojawi się mój niecierpliwy synek
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
z tego co sie orientuje to u dr Hornunga, tam chodzi moja kolezanka i mowila ze ma takie wlasnie usg. Ale nie znma numeru i adresu do niego bo osbiscie jak narazie chodze do innego.Dziewczyny gdzie można zrobić usg 3d 4d,interesuje mnie Koszalin bądź Białogard?
Ale zapewne w spisie lekarzy bedzie