reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My wczesniej planowalismy zrobic roczek Vica w PL, ale teraz zmienilismy zdanie i robimy w UK.
Jesli pogoda dopisze to rowniez planujemy zrobic przyjecie na dworzu, grillik a w domu dodatkowo maly szwecki stol...do tego oczywiscie dla dzieciaczkow duzo balonow, czapeczek, itp., no i tort! Myslalam zeby na torcie bylo zdjecie Victora do tego napis "Victor 1 roczek".
Jesli chodzi o prezent....:wściekła/y:kurcze nic za specjalnie nie przychodzi mi do glowy, chyba dlatego ze podobnie jak Wasze dzieciaczki juz wszystko ma... Szczerze jedyne co nasuwa mi sie na mysl to rowerek bo to jedyna rzecz adekwatna do jego wieku ktorej jeszcze nie posiada, ale bede jeszcze nad tym myslec...moze dodatkowo jak ktoras z Was pisala( o lyzeczce z napisem), zrobimy mu cos pamiatkowego.

reklama
Widzialam kiedys na Allegro ramki z glina w srodku gdzie mozna raczke lub stopke odcisnac. Chcemy cos takiego poszukac i dla dziadkow zrobimy zdjecie Dawidka jak siedzi usmiechniety na trawie. To bedzie prezent dla Dziadkow. A dla synka dalej sie zastanawiam.

Widzialam kiedys na Allegro ramki z glina w srodku gdzie mozna raczke lub stopke odcisnac. Chcemy cos takiego poszukac i dla dziadkow zrobimy zdjecie Dawidka jak siedzi usmiechniety na trawie. To bedzie prezent dla Dziadkow. A dla synka dalej sie zastanawiam.

Ja juz nabylam taka ramke z glina droga kupna i niestety z przykroscia musze stwierdzic ze szkoda na to kasy, bardzo ciezko jest odbic w niej jakis odcisk, dorosly musi miec sporo sily a co dopiero dziecko:no: nasza poszla do kosza.
Jasmina jako ze mieszkasz w UK to moge Ci poradzic zrobienie takiego odcisku w "JOHN LOUIS" wyglada to duzo ladniej, jest rowniez robione z gliny ale pozniej jest pokrywane kamionka i masz do wyboru kolor naprawde cos pieknego:-) Jesli bylabys zainteresowana to musisz wmiare szybko sie tam wybrac bo jest to dosc polpularne i my czekalismy az miesiac zeby nas przyjeli.

A wyglada to tak;

Załączniki

• 230217781[1].jpg
    230217781[1].jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 51
  • 230217785.jpg
    230217785.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 230217780.jpg
    230217780.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 45
hej dawno mnie nie bylo! czemu tak wczesnie ano dlatego ze pozniej nie bedziei rodzicow chrzestnych i polwa gosci wyjezdza na wakacje ale impreska sie udalla zostalao troche jedzonka jula z tego wrazenia nawet nie marudzila ladnie bawila sie z dziecmi:) dostala w prezencie od chcrzestnej spacerowke od chrzestnego piaskowince motula rowerek kolczyki pierscionek lanczuszek ubranka i mnostwo zabawek aaaa i co dla mnie najwazniejsze dzien po impresce wyszlay jej zabki i ti cztery:) powodzenia z waszymi impreskami wkleilabym zdjecia ale kompletnie nie weim jak to sie robi:p

reklama
nie wiem czy sie uda wkleic te zdjecia jak tak to na jednym jest julia z babcia a na drugim torcik naszego malenstwa byl pyszny

Załączniki

• DSC03816.jpg
    DSC03816.jpg
    578,4 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC03803.jpg
    DSC03803.jpg
    512,4 KB · Wyświetleń: 55
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry