reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My tez mamy takie siedzenie ale jeszcze nie jeżdziliśmy.Może jak Julek będzie nieco starszy.Bo jak na razie to mam czarne mysli z tym związane,od razu myśle o najgorszym.
A tak w ogóle to uwielbiałam jeżdzić na rowerze.Razem z mężem oczywiście,ciekawe czy jeszcze umiem bo już chyba z 2 lata nie jeźdźiłam:-D

reklama
Trzeba się przyzwyczaić ,że ma się na bagażniku te najdroższe na świecie 10 kilo
Adaptacja trwała jakieś 500 metrów:)
Niech no tylko to słoneczko wyjrzy i wiaterek zniknie:D

Ja ostatnio kupiłam Karolkowi taką skrzynkę na narzędzia która śpiewa alfabet ;) i uczy liczyć Fisher Price może to za wcześnie ale mały się cieszy - to najważniejsze :)

Moja namietnie uwielbia szuflady:tak: zabawa wkladanie i wyjmowanie jest bardzo interesująca dla Niej:-D
Lubi bawis sie tez w zakrywanie naszych twarzy rekoma...bierze moja reke i zakywa mi oczy a pozniej odkrywa i tak w kolko....a jak sie smiej przy tym:-D

Lubi tez ogladac ksiązeczki:tak: pokazuje paluszkiem np na kotka i gada do siebie:-D lub idzie do mnie bierze moj palec w reke i zebym to ja jej pokazywała....

Pozatym Amela strasznie duzo mowi,jak tylko sie obudzi to siada w łozeczku lub staje i zaczyna nawijac pokazujac na okolo palcem:tak::-D

Dziewczyny:-).Wpisujemy swoje pomysły na zorganizowanie przyjęcia na pierwsze urodzinki naszych kochanych maleństw:tak:.
My planujemy kupic(na spółkę z teściami) coś takiego:
PAWILON OGRODOWY 3 x 9 M + BOCZNE ŚCIANY (377079186) - Aukcje internetowe Allegro
PAWILON OGRODOWY 3 x 6 M + BOCZNE ŚCIANY (375811657) - Aukcje internetowe Allegro
pawilon namiot hala 3x6 NOWY faktura (372746725) - Aukcje internetowe Allegro
Komu zechce się siedziec w domu w lipcowy dzień:baffled:,więc nasze urodzinki będziemy świętowac na wsi przy grillu,oczywiście nie zabraknie torcika,który sama zrobię:tak::happy:.Rozstawimy dla dzieci kojec dmuchany:rofl2: a jak będzie upał to basenik z wodą:tak:.

Marta pomysł świetny my zapewne też zrobimy jakieś party na powietrzu.Wszystko zależeć będzie od pogody.Mam nadzieję ze dopisze.
Jeśli wpadnie mi do głowki jakiś pomysł to poinformuje bo jak na razie pustka.
Acha torcik juz zamówiony-ciocia zrobi a ja tylko udekoruję według własnego gustu.

Blaneczka lubi bawic sie w chowanego.zaglada pod lozko jak Moj Maz sie chowa ;-)
Lubi bawic sie z moja suszarka , ucieka jak puszczam strumien ciepla w jej strone :tak::-) robi smieszne minki i zaczyna biec ucieka :tak:
Wspiana sie po parapecie(zaiwesza sie na nim podciaga sie doslownie) przynosi buciki jak chce na dwor ;-):-)
Trzyma sobie slicznie kubeczek i chodzi z nim w raczce.
Oglada ksiazeczki sama i pokazuje poszczegolne zwierzaczki :tak:
Przynosi zabaweczke ta o ktora poprosze, wklada sobei sama monie do buzi i puszcza jak chce pic lub bierze ciasteczko , poprotu go wypluwa:rofl2:
Chce sie sama ubierac , i rozbierac .
sama chodzi, biega nawet:tak:
wklada sobie paluszki do uszu jak nie chce sluchac :-D:-D
wyciaga klatke krolika na srodek salonu, rozciaga papier toaletowy po domu.
chodzi po domu i przytula wszystkie misie , jezdzi swoim samochodzikiem po calym domu, wozi w nim misie i lale. husta w hustawce popycha je zeby sie hustaly, daje mi zrozumiale do zrozumienia co chce i czy nie chce mozna sie domyslec bo wydaje odpowiednie dzweiki do tego co chce.
wspina sie swietnie po zjezdzalni, zjezdza sama bez trzymania:-)
to wszystko co lubi robic z dnia na dzien sie zmienia :happy2::happy2:

My Blanci urodzinki bedziemy swietowac w Polsce na dzialce nad jeziorem rownierz na swierzym powietrzu,
tort zamowimy w Polsce a tu kupimy taki na pokaz tylko z ta lukrowa polewa np z bajka jakas disneya , mozna sliczne wybrac to wsumie tylko biszkopt suchy kremem przelozony i na tym wielka lukrowa polewa , nawet nie potrzebuje lodowki dlatego go przewiezimy nie obedzie sie bez jakiegos super ubrania , dla ksiezniczki korona itp:tak:albo jakiegos zwierzaczka i pomalujemy buske specjalnymi farbkami dla dzieci w internecie sa dostepne , balony, piszczalki,trabki, swieczka :-D:tak: odznaki ze to 1 roczek, na dzialce wywiesimy duza tasme na bramie ze Blania konczy roczek - tak jak to robia w Uk :tak::-D
oczywiscie jakis bombowy preznet kupie Blani zeby miala na pamietake , a co za prezenty macie da maluchow??

reklama
My też urodziny Karolinki robimy u moich rodziców. Mają duży dom z ogrodem. Tort już wiem jaki zrobię(sama bo uwielbiam piec)ale to nie będzie taki zwykły tort z kremem,bo takiego u nas nikt nie lubi. Tylko taki z masą śmietanową i owocami. Dekorację na tort i świeczkę już mam:-):tak:Też będą balony itp. Co do prezentu to właśnie pojęcia nie mamy co małej kupić,bo w sumie ma chyba wszystko.
A Wy co kupujecie? Podpowiedzcie coś,bo to już za nie cały miesiąc:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry