reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za tak szybką pomoc:-)
Tak wiem jak na to Kościół się zapatruje ale to zależy też w dużej mierze od księdza.
Macie rację to nasz wybór a życie każdemu układa się różnie.Jedni żyją długo w jed n związku a innym się to nie udaje.Nie chcemy brać chrzestnych z przpadku.To nam ma odpowiadać a nie komuś w rodzinie.Krzywdy dziecku nie zrobimy:-)

Pozdrawiam Was serdecznie i Wasze maluchy:-)

reklama
Kurczę,dzisiaj przyszło mi do głowy że chciałabym być znowu w ciąży. Karmiąc Kacpra pomyślałam że czemu nie. Chociaż sama nie wiem. Boję się kolejnego porodu i wogóle czy dam radę.

Ile według Was wynosi najlepsza różnica wiekowa dzieci? Może wypowiedzą się też mamy które mają już więcej niż jednego bobaska jak to jest i czy naprawdę jest tak ciężko?;-)

Kiedy Wy planujecie rodzeństwo dla swoich pociech???
Muszę porozmawiać z moim M.:-D

Ja uważam że chrzestni dziecka powinni być przede wszystim odpowiedzialni, wybierz więc ludzi na których mozesz polegać, i nie sugeruj się zdaniem tesciowej czy kogokolwiek. Przyszli Rodzice chrzestni powinni tez kochać dzieci, nie jest ważna sytuacja majatkowa, ale ważne jest aby byli ze swoimi chrześniakmi w najwązniejszych momentach ich życia i nie tylko, aby byli zawsze...

Pozdrawiam

Równiez tęsknie za czasmi kiedy Bartoszek był w brzuszku, ale z kolejnym dzidziusiem chce poczekac, uważam że masimum 5 lat.

Ja tak mysłalam w przyszlym roku....wole jedno za drugim i razem sie wychowaja a my pozniej bedzie my mogli jeszce użyc poszalec :-p....
zobaczymy jak to bedzie bo moj maz juz nie bardzo chce miec ale ja chcialbym jeszce coreczke..:happy2:

Iiwka Też bym chciała jeszcze jednego bobasa:-)Ale też boję się kolejnego porodu:baffled:Chciałabym córeczkę:-)Jednak mogę pomażyć gdyż mój mąż nie chce już więcej dzieci gdyż ma z poprzedniego małżeństwa i mówi że czwórka mu wystarczy:-(

Ja uważam że chrzestni dziecka powinni być przede wszystim odpowiedzialni, wybierz więc ludzi na których mozesz polegać, i nie sugeruj się zdaniem tesciowej czy kogokolwiek. Przyszli Rodzice chrzestni powinni tez kochać dzieci, nie jest ważna sytuacja majatkowa, ale ważne jest aby byli ze swoimi chrześniakmi w najwązniejszych momentach ich życia i nie tylko, aby byli zawsze...

Pozdrawiam
Bardzo mądrze napisałaś.Zgadzam się z Tobą całkowicie

Święta tuż...tuż a ja nie mam pomysłu co Grzesiowi kupić:-(
sstacha chyba skorzystam z Twojego pomysłu,:-)bo Grzesiu też wszystko drze:-)

Często do takich czasopism również dołączone są bajik na plytach.Ja rownież je zbieram.A o ściąganiu nawet nie pomyślałam:-(

reklama
Z czasem bywa róznie:-DWykorzystuję prawie każdą wolną chwilę:-)Jednak przewaznie gdy Grześ zaśnie:-)Powoli to mój nałóg;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry