reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za tak szybką pomoc:-)
Tak wiem jak na to Kościół się zapatruje ale to zależy też w dużej mierze od księdza.
Macie rację to nasz wybór a życie każdemu układa się różnie.Jedni żyją długo w jed n związku a innym się to nie udaje.Nie chcemy brać chrzestnych z przpadku.To nam ma odpowiadać a nie komuś w rodzinie.Krzywdy dziecku nie zrobimy:-)

Pozdrawiam Was serdecznie i Wasze maluchy:-)

reklama
Kurczę,dzisiaj przyszło mi do głowy że chciałabym być znowu w ciąży. Karmiąc Kacpra pomyślałam że czemu nie. Chociaż sama nie wiem. Boję się kolejnego porodu i wogóle czy dam radę.

Ile według Was wynosi najlepsza różnica wiekowa dzieci? Może wypowiedzą się też mamy które mają już więcej niż jednego bobaska jak to jest i czy naprawdę jest tak ciężko?;-)

Kiedy Wy planujecie rodzeństwo dla swoich pociech???
Muszę porozmawiać z moim M.:-D

Ja uważam że chrzestni dziecka powinni być przede wszystim odpowiedzialni, wybierz więc ludzi na których mozesz polegać, i nie sugeruj się zdaniem tesciowej czy kogokolwiek. Przyszli Rodzice chrzestni powinni tez kochać dzieci, nie jest ważna sytuacja majatkowa, ale ważne jest aby byli ze swoimi chrześniakmi w najwązniejszych momentach ich życia i nie tylko, aby byli zawsze...

Pozdrawiam

Równiez tęsknie za czasmi kiedy Bartoszek był w brzuszku, ale z kolejnym dzidziusiem chce poczekac, uważam że masimum 5 lat.

Ja tak mysłalam w przyszlym roku....wole jedno za drugim i razem sie wychowaja a my pozniej bedzie my mogli jeszce użyc poszalec :-p....
zobaczymy jak to bedzie bo moj maz juz nie bardzo chce miec ale ja chcialbym jeszce coreczke..:happy2:

Iiwka Też bym chciała jeszcze jednego bobasa:-)Ale też boję się kolejnego porodu:baffled:Chciałabym córeczkę:-)Jednak mogę pomażyć gdyż mój mąż nie chce już więcej dzieci gdyż ma z poprzedniego małżeństwa i mówi że czwórka mu wystarczy:-(

Ja uważam że chrzestni dziecka powinni być przede wszystim odpowiedzialni, wybierz więc ludzi na których mozesz polegać, i nie sugeruj się zdaniem tesciowej czy kogokolwiek. Przyszli Rodzice chrzestni powinni tez kochać dzieci, nie jest ważna sytuacja majatkowa, ale ważne jest aby byli ze swoimi chrześniakmi w najwązniejszych momentach ich życia i nie tylko, aby byli zawsze...

Pozdrawiam
Bardzo mądrze napisałaś.Zgadzam się z Tobą całkowicie

Święta tuż...tuż a ja nie mam pomysłu co Grzesiowi kupić:-(
sstacha chyba skorzystam z Twojego pomysłu,:-)bo Grzesiu też wszystko drze:-)

Często do takich czasopism również dołączone są bajik na plytach.Ja rownież je zbieram.A o ściąganiu nawet nie pomyślałam:-(

reklama
Z czasem bywa róznie:-DWykorzystuję prawie każdą wolną chwilę:-)Jednak przewaznie gdy Grześ zaśnie:-)Powoli to mój nałóg;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry