reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja rowniez czekam cierpliwie i spokojnie pomimo tego ze dopiero mam 37tc, co wiaze sie z tym ze moge urodzic juz za tydzien albo nawet max do 5tyg. Ale to maly zadecyduje, kiedy bedzie gotowy wtedy wyjdzie i to szanuje niema sie co samemu nakrecac typu "no kiedy, kiedy" tylko czekac spokojnie i tego wlasnie wszystkim lipcowym mamusiom zycze; spokoju i opanowania:-)

Ja niestety czekam niecierpliwie:no:...bo chcialabym mec juz malenstwo blisko Siebie :tak:i miec juz porod za Soba:zawstydzona/y:. Trzymajcie kciuki oby wszystko bylo w terminie.;-)Wszystkim zycze porodu w terminie.
Innym Mamom zycze rownierz cierpiwosci ..chociarz Samej Mi by sie przydala he he

U nas również spokój - termin mamy dopiero na 27 lipca i dzięki temu jest jeszcze czas na przygotowywanie starszej córki na przyjście maluszka :)

Jak samopoczucia Laseczki przed porodem?
Macie juz jakies objawy-konkretne skurcze przed terminowe?
Ja juz po terminie 2 dni i strasznie sie martwie oraz niecierpliwie dlaczego Moja Coreczka Kochana jeszcze sie nie rodzi...?? z kazdym dniem jestem coraz bardziej zmeczona tym oczekiwaniem ..i denerwuje sie ze nic sie nie dzieje nic poprostu nic :-:)no::wściekła/y:

Buziaczek spokojnie, nie stresuj sie tak, pamietaj ze do dwoch tyg. po terminie to norma, daj corce czasu:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry