reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosmetyki "Ziajka"

Dzisiaj nabyłam Ziajki emulsję do opalania z faktorem 30 dla dzieci od pierwszego dnia życia. Mam nadzieję że się sprawdzi ;) Ale chyba jeszcze kupię krem do pupci bo tak zachwalacie a sudocrem się własnie kończy...

reklama
Ja mialam krem z tej serii ziajka do pielegnacji niemowlat i dzieci:-)taki z zółwiem:tak:super sie. sprawdził pieknie pachnie nawilza i natłuscza:tak:naprawde godny polecnia:-)nie wiem jak inne kosmetyki ale jak krem dobryy to i komsetyki dobre:tak:

Ja mialam krem z tej serii ziajka do pielegnacji niemowlat i dzieci:-)taki z zółwiem:tak:super sie. sprawdził pieknie pachnie nawilza i natłuscza:tak:naprawde godny polecnia:-)nie wiem jak inne kosmetyki ale jak krem dobryy to i komsetyki dobre:tak:
U mnie również Ziajka sprawdza się na medal, tak że popieram całym sercem:tak::-D

Używam kosmetyków ziajka od pierwszych dni i jestem bardzo zadowolona. Mają piękny zapach taki dzidziusiowy :) Jestem w tym zapachu zakochana. Ponieważ kosmetyki ziajka nie sa zbyt dostępne w naszym mieście teraz używam nivea ale chcę znowu używac ziajki. Chyba będę zamawiać przez internet. Używałam płynu do kąpieli natłuszczającego - rewelacja, balsamu do ciała - super i dla mnie lepszy niż oliwka. Kremiku do pupci oraz do twarzy i ciała. Zestaw któremu niczego nie brakowało. Córcia nie miałą żadnych uczuleń. Kosmetyki są delikatne jak dla mnie super i warte polecenia.:-)

A ja kupiłam oliwke z tej firmy i krem. Niestey mala dostale takie uczelenie i sucha skore, ze trzeba bylo odstawic. Podobnie bylo z zelem do mycia ciala i wlosow z Nivea. Sama juz nie wiem co jej kupic. Sama jestem alergimiem i chyba mala tez :(

Tez polskie, więc niedrogie, a przyznaję, ze jakość fajna.
Ten arbuzowy do mycia pod prysznic super. Świetna pomadka na usta, gruba - dobrze się trzyma. Co jeszcze - teraz jest fajna promocja szampon, ciemieniuszka tzn olejek i do tego czapeczka jako prezent. Jak któraś mieszka w warszawie, albo lepiej na Ursynowie to mogę polecic blisko apteczkę. Buziole

Witajcie:) Ja też zakupiłam prawie całą serię z Zjaki. Jeszcze parę tygodni do tego, aż zacznę jej używać, ale mam nadzieję, że wszystko będzie OK:) Od 4 miesiąca ciąży używam Ziajki na rozstępy i jestem bardzo zadowolona. Jest 9 miesiąc, a rozstępów nie widać:) A cena tej serii to dodatkowy plus. Pozdrawiam.

reklama
Do góry