reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie kosmetyki dla alergika???

reklama
ja polecam do ciałka i twarzy krem Cutibaza Cutibaza, krem półtłusty, 30 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

i ostatnio odkryłam specyfik do kąpieli - ma podobny skład do emulsji z Oilanu ale cena o wiele sympatyczniejsza :-) Linomag, olejek do kąpieli dla dzieci i niemowląt, 200 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
od razu mówie ze troche ściemnaja z tym ze nie pozostawia tłustego osadu.... to jest baaaaardzo tłuste!!! ale my sie dzieki temu nie musimy juz smarowac kremem na noc ;-)

Polecam serię kosmetyków dla maluchów atoperal z kangurkiem - można kupić w Sklepie Alergika krem, szampon, emulsję. A i ważną rzeczą jest jeszcze proszek , w którym pierzesz ubranka - zobacz orzechy piorące!!! Ekologiczny hit:)

ja polecam dla alergikow eloderm . Kupuje w aptece, rewelacja. Ja mam dziecko z azs, wiec kosmetyki musza byc turbo lagodnie i bezpieczne.Ja mam balsam.

Nie znam tych kosmetyków, ale moja córka choruje na atopowe zapalenie skóry i przetestowałam już naprawdę wiele różnego rodzaju specyfików. Ale najlepsze okazało się Emolium. Kosmetyki może nie są takie tanie,ale biją na głowę wiekszośc kosmetyków, które są dostępne powszechnie w drogeriach.
Są bezzapachowe, skóra nie reaguje na nie alergicznie. Oraz autentycznie działają. Tak jak powinny. Nawilzają, koją.
Raz na tydzień córka bierze kąpiel z emulsją. Codziennie stosujemy balsam.
Link do: Emolienty dla alergików | Poradnik kobiety

Ostatnia edycja:
Do góry