reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kosmetyki - jakie dla niemowlaka?

My już próbowaliśmy te z biedronki DADA i osobiście byłam z nich zadowolona jakość zbliżona do pampersów tylko tak ładnie nie pachną jak pampersy (nie są nawilżane )

reklama
Dziewczyny,dzisiaj kupiłam pampersy DADA i tak całkiem szczerze to nie bardzo widzę różnicę. Może dlatego że dopiero jeden pampers został zużyty. Jutro napiszę jak się sprawdzają w nocy. Ale myślę że są ok. A co do chusteczek DADA to prawie od początku ich używam i też różnicy nie widzę.;-);-);-)

Zamówiłam na próbę pampersy na Allegro jakieś nie znanej mi firmy i dziś powinny przyjść
35zł paczka 60szt 9-18kg
Podobno jakość zbliżona do pampersów ale czy to prawda to sie okaże, czy nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto.
Czytając komentarze wnioskuję że chyba nie będzie tak źle.

Zamówiłam na próbę pampersy na Allegro jakieś nie znanej mi firmy i dziś powinny przyjść
35zł paczka 60szt 9-18kg
Podobno jakość zbliżona do pampersów ale czy to prawda to sie okaże, czy nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto.
Czytając komentarze wnioskuję że chyba nie będzie tak źle.
Jak będziesz mogła to wrzuc zdjęcie.I oczywiście prosimy o opinię:-)

Nie kupujcie chusteczek Pampers CLEAN&PLAY:no:!!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie śmierdzą szamponem i nie da sie posmarowac pupci kremikiem,bo się maże i rozwarstwia:wściekła/y:.Tą serią Pampers psuje sobie reputację.:nerd:

Mój maluch ma na nie uczulenie,także na Nivea.:-(Słyszałam że dużo dzieci ma tak samo.zastanawiam się na jaki składnik:confused: Używam biedronkowych DADA,lub tescowych i też myślę że są ok.

My tez używaliśmy tych Dada i Tesco i z tych Tesco byłam bardzo zadowolona są super nawilżone a do tego przyjemnie pachną
Odnośnie pampersów o których pisałam to wklejam foto na pierwszy rzut oka wyglądają jak te z biedronki ,dodatkowo maja przy rzepach rozciągany paseczek jak w pampersach.Nie sprawdziłam jeszcze ich chłonności zrobię to jutro w dzień bo na noc zostaniemy jednak przy pampersie nie chcę w nocy nie miłych niespodzianek i przebierać synka( i tak wystarczająco mało śpi.)
pic0006qb1.jpg
pic0004nj8.jpg

reklama
Do góry