reklama
zebrra
Potrójna mama :)
to też Dada, tylko mniejszy rozmiar od 4 do 9 kgAga 1983 pisze:Mnie się z Biedronki podobały ale takie różowe nie pamiętam nazwy.;-)
I
iiwka
Gość
Dziewczyny,dzisiaj kupiłam pampersy DADA i tak całkiem szczerze to nie bardzo widzę różnicę. Może dlatego że dopiero jeden pampers został zużyty. Jutro napiszę jak się sprawdzają w nocy. Ale myślę że są ok. A co do chusteczek DADA to prawie od początku ich używam i też różnicy nie widzę.;-);-);-)
julkowa
Agentka 002 :-)
Zamówiłam na próbę pampersy na Allegro jakieś nie znanej mi firmy i dziś powinny przyjść
35zł paczka 60szt 9-18kg
Podobno jakość zbliżona do pampersów ale czy to prawda to sie okaże, czy nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto.
Czytając komentarze wnioskuję że chyba nie będzie tak źle.
35zł paczka 60szt 9-18kg
Podobno jakość zbliżona do pampersów ale czy to prawda to sie okaże, czy nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto.
katrinm5
Fan(ka)
Jak będziesz mogła to wrzuc zdjęcie.I oczywiście prosimy o opinię:-)Zamówiłam na próbę pampersy na Allegro jakieś nie znanej mi firmy i dziś powinny przyjść
35zł paczka 60szt 9-18kg
Marta1981
Rodzyneczka
Nie kupujcie chusteczek Pampers CLEAN&PLAY!!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie śmierdzą szamponem i nie da sie posmarowac pupci kremikiem,bo się maże i rozwarstwia.Tą serią Pampers psuje sobie reputację.
I
iiwka
Gość
Mój maluch ma na nie uczulenie,także na Nivea.:-(Słyszałam że dużo dzieci ma tak samo.zastanawiam się na jaki składnik Używam biedronkowych DADA,lub tescowych i też myślę że są ok.
julkowa
Agentka 002 :-)
My tez używaliśmy tych Dada i Tesco i z tych Tesco byłam bardzo zadowolona są super nawilżone a do tego przyjemnie pachną
Odnośnie pampersów o których pisałam to wklejam foto na pierwszy rzut oka wyglądają jak te z biedronki ,dodatkowo maja przy rzepach rozciągany paseczek jak w pampersach.Nie sprawdziłam jeszcze ich chłonności zrobię to jutro w dzień bo na noc zostaniemy jednak przy pampersie nie chcę w nocy nie miłych niespodzianek i przebierać synka( i tak wystarczająco mało śpi.)
Odnośnie pampersów o których pisałam to wklejam foto na pierwszy rzut oka wyglądają jak te z biedronki ,dodatkowo maja przy rzepach rozciągany paseczek jak w pampersach.Nie sprawdziłam jeszcze ich chłonności zrobię to jutro w dzień bo na noc zostaniemy jednak przy pampersie nie chcę w nocy nie miłych niespodzianek i przebierać synka( i tak wystarczająco mało śpi.)
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Wczoraj zakupiłam Babydreams z Rossmanna,bo akurat po 29,99 promocja za 46 szt 4+(różowa paczka).A orginalne nam sie kończą i zakładam tylko na noc a w dzień Rossmannowskie.