reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kosmetyki - jakie dla niemowlaka?

reklama
My też używamy Huggisów. Pampersy się u nas nie sprawdziły. Rossmana też są fajne ale niestety nie mam w pobliżu i tylko siostra czasami nam je przywozi.;-)

ja ostatnio kupiłam Happy i jestem z nich zupełnie nie zadowolona nie trzymaja nawet nocy...a nie moge zmieniac Tomciowi pampersów w nocy bo potem nie spi do rana....najlepiej sprawdziły sie u mnie pampersy z PAMPERSA :)
uHfm.jpg
200707191756.png
[/url][/IMG]
20070210290116.png
[/url][/IMG]

Katrinm niestety nie pamiętam po ile jest ich w paczce. Ale cenowo z tego co pamiętam wychodzą chyba po 56 gr za sztukę. Ale mogę się mylić bo ostatnio miałam je jakieś 1,5 m-ca temu

My uzywamy od jakiegos miesiąca tylko Rossmanowskich pieluszek i jestem z nich najbardziej zadowolona. Pampersy bardzo często przeciekały, w Rosmanowskich zdarzyło się tylko raz. Jest ich 62 szt i kosztują 28 zł w promocji normalnie chyba 32 bo dokładnie nie pamiętam.
polecam

Hmm my chyba też spróbujemy tych rosmanoskich a czy są tam różne rodzaje czy tyko jedne(żebym kupiła te właściwe) a może któraś mama korzystająca z tych pielusze może może wkleić foto opakowania była bym bardzo wdzięczna.

Wiem,że jest to wątek o pieluchach:-)Ale mam pytanie:Jakie chusteczki nawilżające polecacie oprócz pampersów jeśli używacie?:-DTematycznie zblizone:-D:-D

reklama
My uzywamy chusteczek Happy są dobre i cena tez przystępna.Próbowalam Pampersa, Rossmanowskich, Bobini i Dzidzius. Pampers chyba najlepszy ale najdroższy. W sumie teraz tych chusteczek zuzywamy duzo mniej bo kupka jest 1 dziennie takze nie wiem czy nie wrócę do Pampersa ale poki co mamay Happy i tez polecamy.

Pozdrawiam

Do góry