reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosmetyki dla niemowląt i dzieci

Iskierka, ile kosztuja? A sa wszystkie rozmiary z New Born, czy tylko jedynki? JA ich uzywam, sa wg mnie super!

reklama
A nie prawda, sa promocje rozne rozmiary, wczoraj bylam :-D
za 3 paczki 27e, lub za 2mega paczki 27e :tak:
Sencillo sprawdz folder kruidvata :happy:

madziula, w newborn jest malo sztuk.. i tylko 2e taniej na paczce. wiec na to samo wychodzi :D
karola w megapace rozmiar3 jest 66 sztuk, a rozmiar4 58 (chodzi mi o baby dry, bo innych nie kupuje i nie wiem ;) )

o ile mi wiadomo wątek jest na temat kosmetyków do pielęgnacji a nie promocji w kruidvacie... zostało raz powiedziane i zbędne posty będą usuwane :)

Ostatnia edycja:
pytanie odnośnie pampersów, czytałam ze sa takie które maja paseczek że jak dziecko nasiusia to pojawia sie przebarwienie na pasku i wiadomo ze sa siusie:) ale to sa jakies specjalne czy kazde new born to ma???

witam!!
Ja mam dla dzidzi:
1. Sudocrem i Vaseline do pupci
2. Tormentiol na mega odparzenia z pl
3. Sol morska do noska stetimal- spray z pl, sprawdila sie przy pierwszej dzidzi
4. Gruszke do noska
5. Masc majerankowa na katarek z pl, tez sprawdzona na starszej lali
6. badmelk z Witsal, obecnie testuje, podobno nawilza skore dzidzi ale byla tylko raz w tym kapana wiec na razie trudno mi powiedziec
7. Oliwka z Witsal, oliwka jak oliwka ladnie pachnie:-)
8. Pieluszki Pampers, nigdy sie nie zawiodlam na nich
9. Chusteczki mam takie jakie mi maz kupi, Zwitsal- zle scieraly kupke, za suche jak dla mnie, Pampers biale- za mokre:-) i zimne bardzo:tak:

W niedlugim czasie sprawdze kosmetyki z WELEDY lub jakies te 2w1 emolity???
Zobaczymy

reklama
Gdzies czytalam, sama nie probowalam, ze Vaseline niebardzo mozna uzywac dla niemowlat.
Tormentiol uzywalam na tradzik jak bylam nastolatka
:-)

Do góry