reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Dokładnie kosztują 5,74€ i w promocji widzę tylko 1 i 2Iskierka, ile kosztuja? A sa wszystkie rozmiary z New Born, czy tylko jedynki? JA ich uzywam, sa wg mnie super!
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
o ile mi wiadomo wątek jest na temat kosmetyków do pielęgnacji a nie promocji w kruidvacie... zostało raz powiedziane i zbędne posty będą usuwane
Ostatnia edycja:
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
pytanie odnośnie pampersów, czytałam ze sa takie które maja paseczek że jak dziecko nasiusia to pojawia sie przebarwienie na pasku i wiadomo ze sa siusie ale to sa jakies specjalne czy kazde new born to ma???
AnnaJ007
Fanka BB :)
Ja używałam new born ale tego paseczka nie zauważyłam...dopiero teraz się o nim dowiaduje ale zgadzam się że new born są super!
witam!!
Ja mam dla dzidzi:
1. Sudocrem i Vaseline do pupci
2. Tormentiol na mega odparzenia z pl
3. Sol morska do noska stetimal- spray z pl, sprawdila sie przy pierwszej dzidzi
4. Gruszke do noska
5. Masc majerankowa na katarek z pl, tez sprawdzona na starszej lali
6. badmelk z Witsal, obecnie testuje, podobno nawilza skore dzidzi ale byla tylko raz w tym kapana wiec na razie trudno mi powiedziec
7. Oliwka z Witsal, oliwka jak oliwka ladnie pachnie:-)
8. Pieluszki Pampers, nigdy sie nie zawiodlam na nich
9. Chusteczki mam takie jakie mi maz kupi, Zwitsal- zle scieraly kupke, za suche jak dla mnie, Pampers biale- za mokre:-) i zimne bardzo
W niedlugim czasie sprawdze kosmetyki z WELEDY lub jakies te 2w1 emolity???
Zobaczymy
Ja mam dla dzidzi:
1. Sudocrem i Vaseline do pupci
2. Tormentiol na mega odparzenia z pl
3. Sol morska do noska stetimal- spray z pl, sprawdila sie przy pierwszej dzidzi
4. Gruszke do noska
5. Masc majerankowa na katarek z pl, tez sprawdzona na starszej lali
6. badmelk z Witsal, obecnie testuje, podobno nawilza skore dzidzi ale byla tylko raz w tym kapana wiec na razie trudno mi powiedziec
7. Oliwka z Witsal, oliwka jak oliwka ladnie pachnie:-)
8. Pieluszki Pampers, nigdy sie nie zawiodlam na nich
9. Chusteczki mam takie jakie mi maz kupi, Zwitsal- zle scieraly kupke, za suche jak dla mnie, Pampers biale- za mokre:-) i zimne bardzo
W niedlugim czasie sprawdze kosmetyki z WELEDY lub jakies te 2w1 emolity???
Zobaczymy
reklama