reklama
Carry88
Moderator
Mój lekarz nie komentował jakoś tego w jakim momencie zaszłam w ciąży, wręcz przeciwnie pogratulowała mi że tak ładnie szybko się udało. Najważniejsze żeby dbać o higienę ogólnie o siebie i będzie dobrze
Mój tak samo, przyjmował cały czas w pandemii i zaszłam w ciążę w marcu niestety straciłam, ale zamierzam starać się niedługo znowu
K
Katijah
Gość
Hej
My zaczyna starania w tym cyklu, nie mogę czekać bo mam już 39 lat
Co ma być to będzie....
My zaczyna starania w tym cyklu, nie mogę czekać bo mam już 39 lat
Co ma być to będzie....
Wow trzymam kciuki, ja mam 34 i też zaczynam. A masz już dziecko ? pozdrawiam
Hej
My zaczyna starania w tym cyklu, nie mogę czekać bo mam już 39 lat [emoji6]
Co ma być to będzie....
K
Katijah
Gość
Mam 2 córki z poprzedniego małżeństwa. Teraz chcemy mieć wspólne dlatego taka decyzja tak późno. W innym wypadku nie zdecydowałabym się juzWow trzymam kciuki, ja mam 34 i też zaczynam. A masz już dziecko ? pozdrawiam
K
Katijah
Gość
A ty masz dzieci?Wow trzymam kciuki, ja mam 34 i też zaczynam. A masz już dziecko ? pozdrawiam
No to w takim razie trzymam kciuki masz jeszcze siłę ja mam 2 latke w domu i cały czas się waham czy dalej startować do kolejnego malucha
A ty masz dzieci?
K
Katijah
Gość
Fajna różnica wieku by była.No to w takim razie trzymam kciuki masz jeszcze siłę ja mam 2 latke w domu i cały czas się waham czy dalej startować do kolejnego malucha
Mam siłę to się okaże
Ale nie wiem właśnie czy mam siłę na to Wszystko, moja już taka fajna, nie trzeba wiele przy niej robić, A teraz znowu byłby haos[emoji1] ale wiem, rodzeństwo
Fajna różnica wieku by była.
Mam siłę to się okaże [emoji39]
reklama
K
Katijah
Gość
A co ja mam powiedzieć . 2 nastolatki, samodzielne już a ja zamiast wypoczywać pcham się w pieluchyAle nie wiem właśnie czy mam siłę na to Wszystko, moja już taka fajna, nie trzeba wiele przy niej robić, A teraz znowu byłby haos[emoji1] ale wiem, rodzeństwo