hej.pisze pierwszy raz jestem w33 tygodniu ciazy . jest to moja druga ciaza. biorac pod uwage tabelke to przy pierwszej sprawdzilo mi sie mial byc synek i urodzil sie synek a teraz sie nie zgadza z tabelki miala byc coreczka a wedlug usg jest chlopiec i praktycznie o niczym innym nie mysle. dziewczyny czy wiecie co urodzila niczka gdyz u niej jest dokladnie tak samo.jestem ciekawa czy slusznie mam nadzieje czy przestac zyc zludzeniami. pozdrawiam.
reklama
M
m_ktosia
Gość
czesc jola, pozdrawiam
odezwij sie na innych watkach

odezwij sie na innych watkach
M
m_ktosia
Gość
jola nacisnij na ten suwaczek-rysuneczek a otworzy ci sie strona i tam postepuj wg klucza, szukaj suwaczka lub w ang wersjii trickera
hej niczka.na kiedy masz termin u mnie jest na 4 kwietnia.czy ma ci znaczenie czy bedzie to chlopiec czy dziewczynka bo ja pragne corci oczywiscie jesli urodzi sie chlopiec to bede go kochac z calego serca ale narazie zyje nadzieja.pozdrawiam

reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
czesc dziewczyny. Czytam "Was" od jakiegoś czasu, a dziś zaczęłam się "udzielać"
Pierwsza ciąża mi się sprawdziła - wychodzi córka i jest córka, natomiast druga - wychodzi syn, a na 95% w moim brzuchu rośnie drugie dziewczę
A może jednak.... mój mąż bardzo chce syna- facet ma już już dwie baby w domu, i teraz przydałoby mu się wsparcie, haha

Pierwsza ciąża mi się sprawdziła - wychodzi córka i jest córka, natomiast druga - wychodzi syn, a na 95% w moim brzuchu rośnie drugie dziewczę
A może jednak.... mój mąż bardzo chce syna- facet ma już już dwie baby w domu, i teraz przydałoby mu się wsparcie, haha