reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Syn czy córka? komu sie sprawdziło?

Sprawdziło się czy nie?

• tak

Głosów: 104 73,8%
  • nie

Głosów: 37 26,2%

• Wszystkich głosujących
    141
z testu mi się nie sprawdziło i z przeczucia tez nie :-) podczas badania usg maluszek sprytnie ukrywał swoją płeć, i do 8m-ca nie wiedziałam czy synek czy córcia. na 99% "czułam" że to chłopczyk (zresztą zachciewajki miałam wszystkie na chłopca, wszyscy mówili że kształt brzucha mam na chłopca i urodę też na chłopca). w ósmym m-cu na usg lekarz zobaczył dziewczynkę :-) byłam przeszczęśliwa, bo choć chcialam synka to zawsze marzyłam o córci. mąż uwierzył dopiero jak zobaczył Majeczkę na porodówce :-)

reklama
Witam.Mnie sprawdzilo sie -mam cudownego synka.Do pary.A kalendarz dostalam od kolezanki ktora znalazla go w Niemczch.Moge polecic-jej tez sie sprawdzilo.Ale to nie jest taki kalendarzyk z rocznikami ,lecz z jajeczkowianiem.Tak wiec mozna sobie wczsniej zaplanowac co sie chce miec.

Pierwszy mi się sprawdził, drugi nie (ale może jeszcze czeka mnie niespodzianka ;-))
Czyli statyctyznie 50% sprawdzalności :-D

Hej hej

Mi się nie sprawdziło, heh, maaarzył mi się strasznie syn,mojemu G też a tu babeczka ............ Kobitki wiem, że to zabrzmi okropnie ale tak mi się ten synuś marzył,że w pierwszej chwili aż mi się przykro zrobiło... :szok:sama się zdziwiłam! Najważniejsze, że mała zdrowa.

Mi tez sie nie sprawdzilo i z tabelki i z 1 usg, ale za to 2 usg pokazalo prawde- i corosiaaaaaaa jest :D zawsze chcialam 3 synow,a teraz jak mam mala to chce druga corke- choc maz oczywiscie potomka chce;]

reklama
Do góry