z testu mi się nie sprawdziło i z przeczucia tez nie :-) podczas badania usg maluszek sprytnie ukrywał swoją płeć, i do 8m-ca nie wiedziałam czy synek czy córcia. na 99% "czułam" że to chłopczyk (zresztą zachciewajki miałam wszystkie na chłopca, wszyscy mówili że kształt brzucha mam na chłopca i urodę też na chłopca). w ósmym m-cu na usg lekarz zobaczył dziewczynkę :-) byłam przeszczęśliwa, bo choć chcialam synka to zawsze marzyłam o córci. mąż uwierzył dopiero jak zobaczył Majeczkę na porodówce :-)
reklama
Witam.Mnie sprawdzilo sie -mam cudownego synka.Do pary.A kalendarz dostalam od kolezanki ktora znalazla go w Niemczch.Moge polecic-jej tez sie sprawdzilo.Ale to nie jest taki kalendarzyk z rocznikami ,lecz z jajeczkowianiem.Tak wiec mozna sobie wczsniej zaplanowac co sie chce miec.
Hej hej
Mi się nie sprawdziło, heh, maaarzył mi się strasznie syn,mojemu G też a tu babeczka ............ Kobitki wiem, że to zabrzmi okropnie ale tak mi się ten synuś marzył,że w pierwszej chwili aż mi się przykro zrobiło... sama się zdziwiłam! Najważniejsze, że mała zdrowa.
Mi się nie sprawdziło, heh, maaarzył mi się strasznie syn,mojemu G też a tu babeczka ............ Kobitki wiem, że to zabrzmi okropnie ale tak mi się ten synuś marzył,że w pierwszej chwili aż mi się przykro zrobiło... sama się zdziwiłam! Najważniejsze, że mała zdrowa.
reklama
Podziel się: