reklama
A tutaj macie jeszcze jeden tescik, oparty na "mądrościach ludowych".... http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1
młoda_mamusia
Fanka BB :)
mi ta tabela rowniez sie sprawdzila ale na trafienie dziewczynki mialam szanse tylko 2 razy hehe reszta to chlopiec
Wynik: Na 36% będzie to chłopczyk. Na 64% będzie to dziewczynka.
no dziewczyny zaczynam sie zastanwiac... moze jednak to co widzielismy na usg to byl fotomontaz bo jakby nie bylo, w obu testach wyszla mi dziewczynka, a ja tu niby na chlopca czekam.
no dziewczyny zaczynam sie zastanwiac... moze jednak to co widzielismy na usg to byl fotomontaz bo jakby nie bylo, w obu testach wyszla mi dziewczynka, a ja tu niby na chlopca czekam.
Lacoste
Moje słoneczko Emma
Dziewczyny sprawdzajcie dokładnie, chodzi o to że liczą się lata ukończone w chwili zapłodnienia a nie na czas wyznaczonego porodu.
U mnie wszystkim się sprawdziło i mi również. W moim wieku też akurat był jeden miesiąc na chłopca ale my bardzo pragnęliśmy dziewczynki i będzie Niunia
Pozdrawiam;-)
U mnie wszystkim się sprawdziło i mi również. W moim wieku też akurat był jeden miesiąc na chłopca ale my bardzo pragnęliśmy dziewczynki i będzie Niunia
Pozdrawiam;-)
Lacoste
Moje słoneczko Emma
reklama
mi sie zgadza pierwsza byla dziewczynka i sie zgadza, a teraz zrobilismy wszystko co mozna bylo i czekamy na chlopca, a z obu testow wychodzi ze bedzie chlopiec jesli tylko test za kilka dni pokaze 2 kreseczki
pozdrowka Magda i Karolina (30.07.2004) i moze ktos jeszcze ?
pozdrowka Magda i Karolina (30.07.2004) i moze ktos jeszcze ?