reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
winki Alex wyglada super i jakie swietne zdjecie na tym lozu on taki malutki sie wydaje na takim wielkim lozku :-D sliczny jest :-)No i jak slicznie juz trzyma glowke :-)
Ewa87 Sandrunia wyglada uroczo a jak sie slicznie usmiecha,podobna jest do braciszka :-)
ewika ale super trzyma smoka Twoja niunia,tak swiadomie juz,sliczna jest a pierwsze zdjecie z jezyczkiem jest boskie :-)
Anek sliczna jest Zosienka a jak sie patrzy w obiegtyw i jaka powazna jest :-)
Alfa Milenka wyglada cudnie w tej sukience jak ksiezniczka :-) a jaka ma bujna czyprynke,slicznotka kochana :-)
Katerinka Patrycja ma sliczne oczeta,takie duze :-)
lillydelux Julcia wyglada bosko a porownanie z raczkami jest swietne :-) ale jakie ona robi boskie miny,slicznie wyglada :-)
Niuniunia Wiki wyglada uroczo,jak ona sie slicznie usmiecha i tak fajnie trzyma glowke juz,no i te jej oczka boskie :-);-)

winki świetne fotki, na takich zdjęciach widać jak małe są nasze słodziaki :-)
ewa Sandra podobna do brata :tak:
ewika ach te uśmieszki, rozbrajają :tak:
anek słodki spacerkowy śpioszek skąd ja to znam? :-)
alfa prawdziwy aniołek
katerinka śliczny golasek
lily fajna dziewuszka, u mnie też gondolka się kurczy ;-)
niuniunia śliczna ta twoja śmieszka, a jaka kudłata niedługo będziesz warkoczyki zaplatać :-)
sabrina mały przystojniak z Samiego

Śliczne słodziaki te dzieciaki - nawet się rymuje!!
Ja swojemu nie mogę złapać uśmiechu bo jak robię zdjęcie to patrzy w aparat i poważnieje!!Skubaniutki jeden!!

Kochane zagląda lam na bieżąco do galerii ale jakoś nie zabrałam się za komentowanie, więc zrobię to teraz hurtowo:-):-)

Ankusch Martynka jest rozkoszna!! ślicznie wygląda w tej sukieneczce!!
Winki Twój synek wygląda super!! Wydaje się taki malutki na tym wielkim łożu!!!! Słodziaczek kochany:-)
Ewa macie śliczne dzieci!! Sandrunia jest kochaniutka!! A Kacperek taki do ukochania;-)
Ewika malutka jest prześliczna!!! I jak ładnie tego smoka złapała! To świadomie??? czy tak sie akurat udało??
Anek Zosieńka wygląda cudnie!! Widać ze lubi spacerki;-) I wcale nie wygląda na chłopczyka na tych dwóch zdjęciach!!
Alfa Milenka jest śliczniutka!! Wygląda bardzo pięknie w tym ważnym dniu!!
katerinka Patusia jest bardzo podobna do Ciebie!! Śliczne jesteście obie!! Ale ma fajnego kokocika na czubku głowy:-)
Lilly Julcia jest prześliczna!! I rzeczywiście w tej gondoli wygląda na bardzo dużą dziewczynkę!!!
Niuniunia Wikusia jest cudna!!1 Ten uśmiech- no pierwsza klasa!! Macie przesliczną córunię!!!
Ssabrina Sami jest przeuroczy, nie mogę się na niego napatrzeć!! A wystroiłaś go Mama jak na mega podryw!!!
margo Lenka jest śliczniutka!! jak ładnie pozuje do zdjęć:-)

Dziewczyny te nasze bąble tak ladnie rosną że aż miło patrzeć!! I mają już takie mądre spojrzenia!!!

reklama
Do góry