reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Dziękujemy za miłe słowa:-)
Margo Mój Franciszek też uwielbia na brzuchu u tatusia:-) tez widok zawsze mnie rozbraja...
Ankusch Martynka jest cudowna, pięknie wygląda w sukieneczce!
winki Aleks wygląda rewelacyjnie na tym łożu, chyba odgapię i zrobię Franciszkowi taką sesję:-)
Ewa śliczna pyzunia z Twojej Sandry i jakiego ma przystojnego braciszka:-)
Ewika ​śliczny uśmieszek!

Ewika sliczna Twoja mała!!
Anek Oleńka to ładny chłopulek mój jest czasem dziewczynka jak załóżę mu coś różówego - mamy taka bluzeczkę w paski.
Alfa super pamiątka z chrztu my nie robiliśmy dużo zdjęć.

Mikado twój maluszek ma śliczne usteczka
Sabrina Sami ma niesamowicie charakterystyczna urodę , ciekawe czy mu tak zostanie, jest boski
Andrzelika Alanek Przeslicznie sie usmiecha
Niuniunia twoja córcia minkami i sposobem leczenia bardzo mi przypomina moja Milenke, jest urocza
Kasiente uśmiech jest boski
Alma 26 Korneliiusz ma piękne oczy
Margo mamusia i córeczka przeurocze
Gola Polka ma super motylki na nozkach i ten uśmiech rozbraja
Angun Arti w wannie wyglada jak krol sytuacji, super
Angie Kinga w odslonie świątecznej wyglada super
Anek Zosi smakowal podwieczorek, widać :)
Kasiek córcia w różu wyglada przeuroczo
Onanana Majka w wannie wyglada super, ale zadowolona, świetne zdjęcie
Aneczka Zosia wyglada jakby pozowala do zdjęcia, mała artystka
Mirelka jak słodko śpi na spacerku twoja kruszynka
Mycha Nadia chwali sie jezyczkiem :)
Cocca Franus przeuroczy, żaden grubasek z niego, wyglada idealnie
Ankusch śliczna ta Twoja Martynka, jak księżniczka
Winki Olus jak książę, tylko pozazdrościć
Ewa podobne masz dzieciaczki
Ewika zdjęcie z jezyczkiem jest świetne, jakby normalnie pozowala -mała modelka
Anek jak pięknie wyglada spiaca kruszynka na spacerze

reklama
lillydelux Wasza Julcia słodka!!!! Widać, jaka to pogodna dziewczynka! :-D
Niuniunia no proszę jak panna Wiktorisa główkę pięknie trzyma! Uśmiech rozbrajający! Śliczna blondyneczka :)

Do góry