reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Niuniunia ale już duża dziewczynka z Waszej Wikusi!! Śliczna jest, sukienka i sweterek piękne!! Nio i zazdroszczę Wam laski tych pięknych małżeńskich łóżek! (wielkich ofkoz) :-D:tak:

reklama
szalejecie z tymi fotami dziewczyny!!! nadrabiam znów masowo;-)
Andrzelika śliczna z Ciebie mamusia!!! I pięknie wyglądacie razem!!
Anek Zosia wygląda super w tym moro!! I słodziutkie minki robi:tak: A te palce w buzi... hehe mojej Mai póki co jeden wystarcza;-)
Marrtttika mały jest boski!!!
Niuniunia Wikusia jest sliczna!! Aleś ją mama wystroiła;-)
Katerinka zdjęcia super wyszły!! Patrysia jest cudna!!
Mycha Nadia jest prześliczna!! I jak się słodziutko uśmiecha:-)
Winki rewelacyjne fotki!!! A to ostatnie powaliło mnie na kolana!!!

winki na tym zdjęciu co jest opatulony w jakiś wełnianym jest podobny trochę do Alanka, ale śliczne fotki i te w koszuli w kratke z butkami i niby na sznurkach :) pięknie razem wyglądacie ty też nie zła laska.

mycha-ale twoja minki niesamowite robi hehe :)

anek-twoja jak śpiocha, a jakie włoski :) i te paluszki w buzi nieźle

katerinka- do kogo mała podobna, bo ciebie tak dokładnie nie widać dlatego zdaję mi się, że do tatusia.

niunia-twoja duża pannica, a te włoski też ma urocze

marttika- twój to taką poze jak mój nie raz przybiera, przystojniak z niego

margo- jaka twoja szczęśliwa, że na spacer idziecie hehe ;)

lilly- twoja też już długaśna jest na maksa

pati twoja taka mała laleczka śliczna

ewika u twojej uśmiech bezcenny

ewa twoja jaka okrąglutka ładnie wygląda

milenka piękna dziewczynka

te dzieciaczki takie cudne są, a jeszcze nie dawno w brzuszku siedziały

reklama
Andrzelika super fotka rodzinna Mały jestem nadal zdania do Ciebie podobny!!!
1mycha2
Nadia rośnie jak na drożdzach!!!
Winki80 super fotki szczególnie fajna ta w tej czapce z Olusia jest fajny łysolek!!!!Lubię takie łysiaki!!

Do góry