reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Gola Polcia świetnie zasuwa :-D w końcu chodzić też zacznie, ale te początki są najfajniejsze, jak lecą na złamanie karku oby dobiec do celu zanim się przewrócą :-D:-D
u mojej to byłby bardziej rzuty samobójcze(2-3 kroki do przodu) w 100% wierze, że ją złapiemy, potem już biegła od krzesła do łóżka i w sumie po 4 dniach już chodziła

Gola ale sie nasmialam z tego filmiku, normalnie torpeda w dupince i leci do przodu. no i ten usmiech na koncu takie momenty i filmiki sa bezcenne, zobaczysz za rok jak bedziesz ogladala i wtedy lzy same leca na policzki. Gdzie tam bajzel?

anus wszędzie bajzel, na przedpokoju odkurzacz nie schowany, w pokoju książki na ziemi, butelka na stole, miseczka z jedzeniem, na wersaclce pufa, jakieś pierdoły, rysunek - jak u Martyniaków heheh, poduszki na ziemi. A ja dziennie odkurzam, myję podłogi i chodzę i zbieram po tym Poliszonie.

Laski a na pocz. slychac dzaidka, jak drze koparkę, żeby go nie tyrpać - bo w kulki (zumba) na kompie grał :baffled:

Filipkowa mama - ale Zuzinka pozuje - modelka! Na drugim foto minkę ma obłędną, się popisuje ;)Pięknie wyglądacie:)

filipkowa mama ale Zuzinka pozuje do zdjec.mala modeleczka Ci rosnie ;-) slicznie wygladacie :-)
nimfii ​Kubus to jest maly artysta hehe ale zdolniak z niego jest nie ma co ;-)

Gola widac ze prezent przypadl Poli do gustu, rajstopki pierwsza klasa, no i chyba urosly jej wloski i zciemnialy, ale tylko mi sie wydaje. No i niezla torpeda z niej

Ssabrinaa super porownanie. Jakis sliczny kawaler wyrosl z Samiego.

nimfii sprytny Kubus ;-)

filipkowa Zuzia jak zwykle super pozuje, pamietam jak pozowala do zdjec jak sie spotkalysmy, modelka na pewno z niej wyrosnie :tak:

nimfii - ale mały śliczny kombinator - i jaka radocha, jak się udało! Brawo Kubuś!
Ssabrinaa- ach i och - Ty kochana wiesz, że gdybym tylko była młodsza - Czy maluteńki czy trochę większy i tak jest śliczny!

reklama
Filipkowamama Zuzia jest sliczniutka!! Też zaraz sobie pomyslałam że u mnie tak ładnie pozowala:))
Nimfii niezły kombinator w Kubusia:) Słodziak mały!!
Gola extra prezent:)) Fajne rajty Polcia ma!!
Ssabrina Sami jest prześwietny!! Mały przystojniak!

Do góry