reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
winki Olinek jest cudasny ale super pomocnik z niego jest :-) moj tez ostatnio mi juz do pulek zaglada oj zaczyna sie powoli :-)
Julianna ​sliczne focie,super wygladacie ;-)

Filipkowa mama - ale impreza była!! Torty super, dzieciaki cudne, mama chrzestna piękna, a z różańca i kielona się uśmiałam :-D:-D

Winki Oluś super pomocnik, chyba wyślę swojego na szkolenie do Was, u nas tylko wyrzucanie;-) fajne te spodnie macie! Też by nam się takie przydały.
Sabrinaa Sami pędzi jak mały samochodzik!
Filipkowa spóźnione życzenia urodzinowe dla maluszków!

winki filmik extra, jaki zapracowany, nie ma lepszych zabawek. Foty superowe, Olinek lubi nosidełko? zreszta takiej mobilnej Mamie to pewnie ułatwia życie zwłaszcza na lotniskach
julianna Laska z Ciebie, no a Synek jak zawsze usmiechniety i ta minka "co by tu spsocić"
filipkowa mama podoba mi sie Zuzi ubranko, wygląda jak Dama. Torty piekne, ładną ma chrzestną Zuzia, a motyw z różancem dobry :-)

Filipkowamama piękne urodziny wyprawiliście!!! Torty cudne a mała solenizantka wygląda zjawiskowo!! Zuzia jak zawsze pięknie pozuje hehe:)) A chrzestna to Twoja siostra?? sliczna dziewczyna!
Winki hehe mój teśc ma podobny strój na ryby, tylko do tego gumioki!! słodziak mały!

reklama
Do góry