reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Gola a ja nie zgodzę sie z reszta i twierdzę, że Pola jest do Ciebie podobna zwłaszcza w tej czapusi na głowie. Może bez do taty ale w czapie do Ciebie!!!!

reklama
Ssabrina wow, jak Samik juz smiga fajowo:szok: Oj, kiedy ta moja Gwiazda sie zbierze do tego chodzenia:dry:Ale przystojniach z Samiego:-)

Gola jak Ty pieknie ubierasz Polunię! Ślicznie sie prezentuje. U nas z czapką jest problem przy zakładaniu, potem już nie. Za to kaptur ściąga jak jej załozę;-)

Pola to śliczna dziewczynka .. i zgodzę się z poprzedniczką... zawsze elegacko ubrana.. a co do czapy o u nas nie ma problemu... to chociaz jeden plus tej zimy ;)

Sabrina, Lenka tez jak pijaczek biega ;-) ale z dnia na dzien coraz lepiej jej to wychodzi

Dziękujemy kochane za miłe słowa, u nas od początku samiutkiego był problem z ubieraniem kombinezonu a czapka to już w ogóle Meksyk! (pamiętam, że chyba Tysiunia od Ankush też nie lubi tak kurtek i grubych ciuchów)
Alma- ale mi miło, bo większość zdecydowanie twierdzi, że młoda to cały ojciec ;)

Ssabrina ale Sami super zasuwa!! Słodziak mały!!
Gola hehe ale Panna Pola niezadowolona. Maja tez nie lubi czapek ale po chwili zapomina że ją ma:) ślicznie Polunia wygląda!!

Gola Poliszon cudaśnie w tej czapie wygląda, taka fajna słodka pianka z niej :-)
Winki Olik chciał zrobić porządki w szafce, tylko bice nie dawały rady garów unieść do góry :-) A jak się lekko wystraszył dzwonka mikrofali a za chwilę uśmiech. Fajny chłopczyk!

winki - ja myślałam, że Oli będzie tylko te gary wywalał a tu proszę - chłopak pomaga babci i je odkłada na miejsce;-) po swojemu rzecz jasna. Fajnie chłopak rośnie!

Ostatnia edycja:
reklama
Sabrinko Sami pieknie maszeruje:-DSliczny z niego chłopczyk!!
Gola ale Polcia pieknie ubrana a z czapką u nas tez kiepsko Wojtek poł spaceru potrafi ja sciagac z głowy:tak:
Winki az sie popłakałam ze smiechu jakbym mojego widziała i ta delikatnosc w odkładaniu na podłoge moja sasiadka jest napewno bardzo szczesliwa..Oli jaki jaki juz duzy!!

Do góry