reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Angun - ale z Ciebie lachon!! I chyba kolor zmieniłaś?? Oboje pięknie się prezentujecie, tort wypasiony z hitem sezonu - sówką ;) Jaki smak??

Dzięki Kochana :zawstydzona/y: Smak był ananasowo-cytrynowy, bo masa cukrowa b.słodka i wybrałam kwaskowe nadzienie. Kolorek cały czas taki sam :-)

Zgadzam się z Golą! Jak zobaczyłam twoje zdjęcia Angun zaraz pomyślałam że z Ciebie mega laska!! Torcik piękny, Arturek śliczny (przystojny).

filipkowa mama Zuzia to slicznotka Mała po Mamusi :-)
Angun wow super tort!!! no i sukienka Twoja bardzo mi sie podoba. Super wyglądaliscie!!!
niuniunia sliczna jest Wasza Wikunia, piekna blondyneczka, ale Dzieciaczki sie pozmieniały przez ten rok, widze ze sie tam napracowałas, bo stół zastawiony mocno!!!
sabrina no nie mogę sie na patrzec na tego Waszego przystojniaka, nie opedzi sie od lasek już niebawem!!!
gola hehe najlepsze zdjecie jak sie wspina na stolik i trzyma słuchawke przy uchu. super prezent!
helenka jak Olus ładnie pozuje z Mamą! kochany syneczek
nimfii piekny smieszek z tego Kubusia!
winki ale Olinek ma tempo, świetne sa takie filmiki!!!

Ostatnia edycja:
niuniunia- pięknie wyglądałyście! Wiki jaka ślicznota! I jakie włoski ma już długie, do kogo podobna ? Chyba mieszana trochę do mamy, trochę do taty :) No kooor włosów to ma po tatusiu :tak: A dzieciaczki to od Waszego rodzeństwa??

helenka sliczne foteczki a synus wyglada uroczy i jaka minke zrobil zdziwiona :-)
Niunia sliczne zdjecia,bedzie miala Wikunia super pamiatke a ostatnie zdjecie jest cudne,wygladacie tak slodko.

Gola Polcia dostała super prezent od babci!
Helenko
rzeczywiście Olek ma prześlicznie niebieskie oczęta, nietrudno się zakochać!
Ssabrina Samik z krótkimi włosami wygląda na jeszcze bardziej przystojnego, oj, nie opędzicie się od adoratorek!
Niunia Wiki ma już piękne długie włoski, widać, że wszyscy się świetnie się bawiliście!

Justynaz Ale jesteście śliczne dziewczyny! Widać, że Lenka zadowolona z imprezy:-)
Filipkowamama ale masz przystojniaka!!!
nimfii cwaniak z niego!
Gola halo, halo tu Pola:-)
Angun Tort jest świetny! Artur wygląda jak mały mężczyzna:-)
Winki pamiątkowe filmiki są super, ostatnio z M. oglądaliśmy Frankowe, gaworzenie, siadanie, śmiech, wstawanie:-)
Helenka ale z Olusia śliczny pucek!
Niunia jesteście śliczne!

reklama
Do góry