reklama
onanana
Fanka BB :)
dziękuje kochana... nieskromnie powiem ze dużo osób mówi właśnie że ma ślepka ładne- duże
Agalodz widać ze urodzinki udane!! słodziak z Wojtusia!! I jak mu włoski urosły!! śliczny torcik. Sama robiłaś?? A tobie mamusia służy macierzyństwo!!!
Katerinka Patusia elegantka!! śliczności!!
Julianna świetnie sie mały bawi!! slodziak!
ewika mala jest przeurocza!!ślicznota!!
Agalodz widać ze urodzinki udane!! słodziak z Wojtusia!! I jak mu włoski urosły!! śliczny torcik. Sama robiłaś?? A tobie mamusia służy macierzyństwo!!!
Katerinka Patusia elegantka!! śliczności!!
Julianna świetnie sie mały bawi!! slodziak!
ewika mala jest przeurocza!!ślicznota!!
Gola84
agalodz - super foty, Ty i Wojtunia super wyglądacie! Jaki mały do Ciebie podobny!
Anek - Zosieńka przepięknie wygląda , jakie ma ubranka cudaśne!! Modniara! Fotografie cudne
onanana - Maja jak była cały tatuś, tak robi się do mamy podobna, a Ty kochana jak TapMadl - laska z Ciebie jak nie wiem! Obie jesteście śliczne!
PS Jakie ma włosyyyy dłuugie Majcia! U nas wszystko rośnie , ale nie włosy :/ buuu
Anek - Zosieńka przepięknie wygląda , jakie ma ubranka cudaśne!! Modniara! Fotografie cudne
onanana - Maja jak była cały tatuś, tak robi się do mamy podobna, a Ty kochana jak TapMadl - laska z Ciebie jak nie wiem! Obie jesteście śliczne!
PS Jakie ma włosyyyy dłuugie Majcia! U nas wszystko rośnie , ale nie włosy :/ buuu
onanana
Gola rzeczywiście Maja juz nie jest taka do taty podobna.Włoski jej teraz gęstnieja i rosną a ztyłu się kręcą (D. też miał kręcone). dzieki za komplementa:-)
mirelka ale Liwcia jest śliczna!! i ajkei ma włoski!! Ale łapeczki ma fajne hehe
mirelka ale Liwcia jest śliczna!! i ajkei ma włoski!! Ale łapeczki ma fajne hehe
anus0207
Julianna Olus jaki skupiony. Super sa takie fotki.
Katerinka Pati jaka elegancka Dama. a czy Pati już chodzi?
Agalodz Buziaki dla Roczniaka, jaki już duzy chłopczyk. mmm torcik. spróbował troszke?? oj zaraz sie posypią fotki z Roczków.
onanana ale jesteście podobne. Super wyglądasz. Podziwiam takie Mamy co pracują, zajmują sie domem dzieckiem i jeszcze tak ładnie wyglądaja. Maja naprawde ma super oczka i brwi takie wyraźne!!! ach i te kucyki...
Anek ale widać, ze koleżanka ma podejscie, bo Zosia taka usmiechnieta. super pamiątka na całe życie. Kiecka rewelacja.
Mirelka ale Liwia juz urosła, dawno jej nie widziałam. Super ma włoski, rosną jej tak równo.
oj urosły te nasze Dzieciaczki!!!!
Katerinka Pati jaka elegancka Dama. a czy Pati już chodzi?
Agalodz Buziaki dla Roczniaka, jaki już duzy chłopczyk. mmm torcik. spróbował troszke?? oj zaraz sie posypią fotki z Roczków.
onanana ale jesteście podobne. Super wyglądasz. Podziwiam takie Mamy co pracują, zajmują sie domem dzieckiem i jeszcze tak ładnie wyglądaja. Maja naprawde ma super oczka i brwi takie wyraźne!!! ach i te kucyki...
Anek ale widać, ze koleżanka ma podejscie, bo Zosia taka usmiechnieta. super pamiątka na całe życie. Kiecka rewelacja.
Mirelka ale Liwia juz urosła, dawno jej nie widziałam. Super ma włoski, rosną jej tak równo.
oj urosły te nasze Dzieciaczki!!!!
reklama
justynaz ale słodka ta Wasza Lenka, śliczne ma oczka i widzę że szał w kąpieli jest jak u mojej Nadulki
ssabrina ale Sami zasuwa, rzeczywiście mały rajdowiec z niego i ta jake czuprynka
asia ale chudzinka z Zosi jest, chyba że tak na zdjęciu wyszła, ale słodka chudzinka
winki Oli to jest mój faworyt na zięcia dla Nadii :-)
julianna śliczna mamusia to i synek śliczny
andrzelika ale Alanek to już duzy chłopczyk
aneczka widać że łóżeczko się podoba bo Zosia śpi jak aniołek
filipkowa mama fajne masz dzieciaczki, super zawsze chciałam mieć starszego brata
anus ależ ona ma piękne to oczka, no ale co się dziwić jak mama taka laska
helenka jak ładnie sobie Olek radzi z jedzonkiem no i widzę że masz pomoc w opiece
ewika zdjęcie na nocniku wymiata, Lilianka jest przesłodka
katerinka spacer z tatą był na pewno udany
agalodz Wojtuś jak przystało na prawdziwego roczniaka zachował powagę sytuacji... słodki jest
onanana jestem zakochana w kucykach Majeczki
anek sesja jest boska! a Zosia wygląda przeuroczo, świetna pamiątka
mirelka wow ale Liwka urosła, i jaka poważna minka
Przepiękne mamy dzieciaczki, BEZ WYJĄTKÓW! :-)
ssabrina ale Sami zasuwa, rzeczywiście mały rajdowiec z niego i ta jake czuprynka
asia ale chudzinka z Zosi jest, chyba że tak na zdjęciu wyszła, ale słodka chudzinka
winki Oli to jest mój faworyt na zięcia dla Nadii :-)
julianna śliczna mamusia to i synek śliczny
andrzelika ale Alanek to już duzy chłopczyk
aneczka widać że łóżeczko się podoba bo Zosia śpi jak aniołek
filipkowa mama fajne masz dzieciaczki, super zawsze chciałam mieć starszego brata
anus ależ ona ma piękne to oczka, no ale co się dziwić jak mama taka laska
helenka jak ładnie sobie Olek radzi z jedzonkiem no i widzę że masz pomoc w opiece
ewika zdjęcie na nocniku wymiata, Lilianka jest przesłodka
katerinka spacer z tatą był na pewno udany
agalodz Wojtuś jak przystało na prawdziwego roczniaka zachował powagę sytuacji... słodki jest
onanana jestem zakochana w kucykach Majeczki
anek sesja jest boska! a Zosia wygląda przeuroczo, świetna pamiątka
mirelka wow ale Liwka urosła, i jaka poważna minka
Przepiękne mamy dzieciaczki, BEZ WYJĄTKÓW! :-)