reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Agalodz ślicznie Wojtuś wygląda jaki poważny, duży chłopczyk z niego:tak:
onanana o widzę że u Was też zabawa klamerkowa się sprawdza.Śliczną macie córeczkę, strasznie oczka mi się jej podobają takie duże.:tak:

reklama
dziękuje kochana... nieskromnie powiem ze dużo osób mówi właśnie że ma ślepka ładne- duże:-D
Agalodz widać ze urodzinki udane!! słodziak z Wojtusia!! I jak mu włoski urosły!! śliczny torcik. Sama robiłaś?? A tobie mamusia służy macierzyństwo!!!
Katerinka Patusia elegantka!! śliczności!!
Julianna świetnie sie mały bawi!! slodziak!
ewika mala jest przeurocza!!ślicznota!!

Agalodz dziękuje:zawstydzona/y:
Anek śliczne zdjęcia!!!! Zosinka wyglada cudnie!! ja chcę Mai zafundować na roczek sesyjkę (znajomy robi- może nie super extra ale całkiem przyzwoite fotki). Cudnie!!!!

agalodz - super foty, Ty i Wojtunia super wyglądacie! Jaki mały do Ciebie podobny!
Anek - Zosieńka przepięknie wygląda , jakie ma ubranka cudaśne!! Modniara! Fotografie cudne:):tak:

onanana - Maja jak była cały tatuś, tak robi się do mamy podobna, a Ty kochana jak TapMadl - laska z Ciebie jak nie wiem! Obie jesteście śliczne!
PS Jakie ma włosyyyy dłuugie Majcia! U nas wszystko rośnie , ale nie włosy :/ buuu ;)

Gola rzeczywiście Maja juz nie jest taka do taty podobna.Włoski jej teraz gęstnieja i rosną a ztyłu się kręcą (D. też miał kręcone). dzieki za komplementa:-)
mirelka ale Liwcia jest śliczna!! i ajkei ma włoski!! Ale łapeczki ma fajne hehe

Julianna Olus jaki skupiony. Super sa takie fotki.
Katerinka Pati jaka elegancka Dama. a czy Pati już chodzi?
Agalodz Buziaki dla Roczniaka, jaki już duzy chłopczyk. mmm torcik. spróbował troszke?? oj zaraz sie posypią fotki z Roczków.
onanana ale jesteście podobne. Super wyglądasz. Podziwiam takie Mamy co pracują, zajmują sie domem dzieckiem i jeszcze tak ładnie wyglądaja. Maja naprawde ma super oczka i brwi takie wyraźne!!! ach i te kucyki...
Anek ale widać, ze koleżanka ma podejscie, bo Zosia taka usmiechnieta. super pamiątka na całe życie. Kiecka rewelacja.
Mirelka ale Liwia juz urosła, dawno jej nie widziałam. Super ma włoski, rosną jej tak równo.
oj urosły te nasze Dzieciaczki!!!!

Anus bo dawno żadnych fotek nie wklejałam muszę porządek zrobić z fotami pozgrywać, a włosków ma dużo, gęste każdy mówi ile ona ma włosków fiufiu:tak::-D
onanana no ma łapeczki Liwia ale kocham te łapeczki :tak::-)

mirelko - dawno nie widziałyśmy Liwci - ale Wam śmignęła! A jaki pucuś z Niej fajny, śliczna dziewczyna i włochale oczywiście i u Was urosły! Zazdrszczamy!!!!

reklama
justynaz ale słodka ta Wasza Lenka, śliczne ma oczka i widzę że szał w kąpieli jest jak u mojej Nadulki :-D
ssabrina ale Sami zasuwa, rzeczywiście mały rajdowiec z niego :p i ta jake czuprynka :)
asia ale chudzinka z Zosi jest, chyba że tak na zdjęciu wyszła, ale słodka chudzinka :)
winki Oli to jest mój faworyt na zięcia dla Nadii :-p:-)
julianna śliczna mamusia to i synek śliczny :)
andrzelika ale Alanek to już duzy chłopczyk :)
aneczka widać że łóżeczko się podoba bo Zosia śpi jak aniołek :)
filipkowa mama fajne masz dzieciaczki, super zawsze chciałam mieć starszego brata :)
anus ależ ona ma piękne to oczka, no ale co się dziwić jak mama taka laska :D
helenka jak ładnie sobie Olek radzi z jedzonkiem no i widzę że masz pomoc w opiece :)
ewika zdjęcie na nocniku wymiata, Lilianka jest przesłodka :)
katerinka spacer z tatą był na pewno udany :D
agalodz Wojtuś jak przystało na prawdziwego roczniaka zachował powagę sytuacji... słodki jest :)
onanana jestem zakochana w kucykach Majeczki :)
anek sesja jest boska! a Zosia wygląda przeuroczo, świetna pamiątka :)
mirelka wow ale Liwka urosła, i jaka poważna minka :)

Przepiękne mamy dzieciaczki, BEZ WYJĄTKÓW! :-)

Do góry