reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Gola nadalam kurierem, bo za 30kg placilam 25f, a ze duzo ubran to tak sobie wymyslilam i pamietam jak pakowalam walizke to sie zastanawialm czy pare rzeczy awaryjnie nie spakowac to bagazu samolotowego , ale pomyslalam sobie"po co",odkleil sielist przewozowy i paczka sobie kwitla w uk, juz w srode wiedzialam ze nie dojdzie na czas. Moglam ja w sobote odebrac z poznania,ale dla kogos spod olsztyna to troche daleko. wystroilam sie w suknie z slubu cywilnego na wciagnietym brzuchu przetrzymalam. zawsze tak jest jak cos ma byc na czas to jest jakis poslizg, ale nie ma co wyzylam sie na bogu ducha winnym konsultancie i bylo mi lzej.

Helenko - Ale Oluś jest sliczny! Powiedz mi, obcinaliście mu włoski??

ewika - Ale Wasza córa jest slicznościowa , do schrupania! Ona chyba też z tych drobniejszych dzidziorków , ile waży? Moja młoda na fotach wychodzi jak Pudzian, a nawet 9 kg nie ma

helenka nie no zdjecie jak spi na dywanie bije wszystkie, a na jednym ma takie niebieskie niebieskie oczka. słodziaczek
ewika sliczny Córeczka. Córeczka Tatusia widać. podoba mi sie jej minka na nocniku
gola ja własnie myslałam ze Polcia to taka papusna jest, a to tylko złudzenie, moja tez chyba nie ma jeszcze 9taka

Te oczy mnie rozbrajają jak wywala je namnie jak mu czegoś nie pozwalam, a swoją drogą nie wiem po kim ma bo ja i K. mamy zielone :)

Gola włosów mu nie ścinalismy jeszcze bo dopiero zaczeły mu rosnąć był łysy jak kolano.

Zdjęcie na dywanie zrobiłam mu jak czekaliśmy na moją teściową był gotowy na spacer i śpiący a ona spóźniła się godzine i padł chłopak. Śpiącego zniosłam na dół do wózka i jezdziłam z nim aż babcia się zjawiła a ja poleciałam do UP się odchaczyć.

reklama
Halanka Oluś to już duży facet, rozbroił mnie tym spaniem na dywanie! Artikowi jeszcze nigdy się tak bateryjki nie wyczerpały :-)
Ewika śliczną masz córcię, taką filigranową, widać, że córeczka tatusia!
Julianna tak się zaaferował Oli zabawką, że nawet nie zauważył, że stoi :-)

Do góry