reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

agalodz wiesz moj maz ma now w takim ksztalcie do tej pory. Jak patrzylam na dzieci to mi sie wydawalo ze sa identyczne - chlopakow i mojego meza. A tu na zdjeciu widze ze jako niemowlak mialam inny ksztalt noska niz mam teraz ;-) zmienia sie z wiekiem... widze po Macku ze buxka mu sie calkiem zmienila przez te 3 lata.

reklama
Nimffi podobieństwo jak nic:tak:
Gola śliczna Pola, a wiesz że i u nas liście, gałązki królowały na spacerku ale do pewnego spacerku kiedy to panna Liwia dzióbnęła kawałek lista podszedł jej pod gardełko i zwymiotowała całą kaszkę którą zjadła 30 min przed spcerkiem wszystko obrzygane wózek i ona cała masakra od tej pory zero lista w łapkę:szok:

mirelko - Poli też się jeszcze zdarza zjeść , ale ona uwielbia trzymać;)
ewika- to getry
anus, nie mam zdjęcia z dziś, ale mam foto sprzed kilku tygodni, jak Pola tak samo usnęła w krzesełku ;) Albo tu albo na FB dodawałam ;)

mireko, buciki ma włożone te z Emela, a pod spodniami rajtki i na spodnie getry - tak z H&M u ;) Jeszcze kremowe mamy :) Ciepło w nich:tak:

reklama
Gola Polunia jest prześliczna!!! świetnie ubrana- jak zawsze:) Ja Mai też chce kupić ten berecik. jutro jade do HMu:-) A getry fajniste! Chyba tez oblukam!!

Do góry