reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Niuniunia - już na FB pisałąm, ślicznie wyglądałyście! :)

Ssabrinaa - ale Samiemu znowu włochale podrosły!!! Przystojniak ! :) A jakie ma zabawki extra, a ta drewniana skrzynka - super! :)

FilipkowaMama
- ale WAsze pociechy do Siebie podobne! Śliczne dzieciorki :)

Ssabrina ale Samik ma fajne sprzęciory do zabawy! Cudny chłopak z niego rośnie!! zdjęcie śpiącego-słodziutkie!!
Niuniunia ślicznie wyglądałyście, malutki Aniołeczek z twojej Wiki!!
Filipkowa mama-sie wie, że fajnie mieć rodzieństwo! trzeba popracować nad tym! :-)

Filipkowamama cudne masz te dzieciaczki, a jaka Zuzinka szczęśliwa z braciszkiem!! kochane szkrabki!!
asia333 ale z Zuzinki śmieszka!! kochana!
Winki słodziak z Olinka!!
Julianna ślicznie wygladacie!!
andrzelika wow ale Alanek ma brykę!! super wyglada!!
Aneczka wow! Ale Zosia ma łoże!! super!!
Niuniunia juz na FB pisałam- śliczne zdjęcia, cudne dziewczyny!!
Ssabrina super zabawki!! A sami jest cuuuudny!! przystojniak mały. A to zdjęcie jak śpi z misiem.. supersłodkie:-D

niuniunia cud,miód i orzeszki rewelacyjnie wyglądałyście;-)
filipkowa mama śliczne masz dzieciaczki;-)
anus ale śliczne ma oczyska te twoje dziecię ;-)A ty kurczę lachon że hoho :-)

Anus - slicznne dzieciaki, a Marika ma śliczne, duże ślepka, Gratulujemy 1szych kroczków!! A jaka kiecka! Woow, gdzie to szłyście? :) TY , kochana super się prezentujesz jak na mamę dwójki dzieciaków, nie widać, że w ciąży chodziłaś :)

Gola to miały być kreacje na chrzciny, ale moja walizkaz uk doszła w poniedziałek po chrzcinach, wiec wszystkie stroje chrzcionwe poszly sie je.... myslałam, ze mąż mnie rozszarpie. a te zdjecia sa jak szlismy do fotografa, bo mowie, ze jak już sa te stroje, to trzeba je wykorzystać :-), ja podziwiam zawsze fotki Polci, widac ze Mama zna sie na tym.
wszystkie Dzieciaczki sa piękne i jakie rezolutne

reklama
Do góry