reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Troszke czasu mam to poodpisuje troszke :-p

winki ale artysta z Olusia jest ale widac ze hustawa to jest jego zywiol ;-) slodko sie hihra :-)
onanana widoki super,normalnie uwielbiam gory i strasznie mi ich tutaj brakuje i sama bym se tam polazila jak widze Twoje zdjecia ;-) Majunia wyglada cudnie,uroczo sobie spi w tym krzeselku widac ze spedziliscie niesamowity czas we troje ;-) wygladasz super mamuska ;-)
Gola sliczne zdjecia tak samo widoki superasne a Polunia jaka zadowolona widac ze czas spedzilyscie lasencje super ;-) wygladacie slicznie dziewczyny ;-)
nimfii Kubus wyglada slicznie i tak elegancko :-) zdjecie braciszkow calujacych sie jest boskie,powala moje serducho,cudny widoczek ;-)
andrzelika ale Alanek urosl i jak sie zmienil,sliczny chlopczyk a krzeselko ma superasne ;-)
angie brawa dla tatusia Kingusia bedzie dumna kiedys z tych wszystkich medali ;-) slicznie wygladacie.

Wszystkie dzieciaczki sa sliczne i urocze ;-)

reklama
ssabrinaa - Mały superaśny i jak zapyla z tym pchaczem!! Super ten jeździk:tak:
JustynaZ - Wasza córa jest urocza! A jakie minki odjechane robi!! :))

Aneczka super lozko ma Twoja niunia oj widac ze sie jej super spi a jak Zosia urosla :-) fajne ma kumple :-D
Niunia slicznie wygladalyscie z Wikunia oj cudna pamiatka ;-) a jaka swietna fryzurke mialas.
andrzelika ale ma fajna fure Alanek,i jak sie mu jezdzi na takim rowerku,bo chcialabym cos podobnego mlodemu zakupic.
asia sliczna masz coreczke,Zuzinka jest urocza ;-)
winki Olus wyglada cudnie a jak zajada piasek hehe :-)
Julianna super wygladasz mamuska a olus juz taki duzy chlopczyk jest ;-)

Ostatnia edycja:
Sabrinaa Sami rośnie jak na drożdżach, nie bałaś się go na karuzele wziąć?, bo u nas tez ostatnio było wesołe miasteczko, i tak walłam tekstem że może Zośkę weźmiemy, to myślałam, że mój na miejscu mnie udusi, za jak on to mówi durne pomysły mam w głowie.,

reklama
Aneczka na ta co zesmy go dali to fajnie sie krecila wolno i byla przystosowana do mniejszych maluszkow ale na inne karuzele nie dalismy go bo krecily sie jak szalone a pomyslem zarzucil moj malzon a Ja stwierdzilam a co tam jak zacznie plakac to gosciu zatrzyma to i go sciagniemy zwlaszcza ze Sami krecil sie akurat wtedy sam na niej,nie bal sie i ani razu nie zaplakal :tak:

Do góry