reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Gola Polunia jest boska a jak ładnie się z pradziadkiem prezentuje
andrzelika Alanek słodki, a razem ładną prezentujecie rodzine
Ssabrinaa może Sami pilotem zostanie, skoro od małego bawi się w latanie
Helenka narazie do tyłu dreptanie nie obejrzysz się a będzie do przodu śmigał
angie ładnie się KIngusia z medalem preznetuje
ankusch Martyna fajne miny robi, a z Ciebie nie zła fryzjerka

wszystkie nasze bobiki są piękne

anus0207 super was widziec ponownie !!!! Marika jest sliczna i te jej czarne oczka,cudo malenkie :-) a braciszek widac ze poza siostra swiata nie widzi ;-) kochana kwitniesz i slicznie wygladasz ;-):-) a zdjecie spiochow w jednym lozku jest super :)))

Helenka1986 - pięknie Oluś raczkuje :)
Ewika87- cudowna niunia, pięknie chichocze :)
angie80- Ależ Kingusia dumna z taty :)
Andrzelika1989- Mój Olek denerwuje się baaaaaaardzo podobnie, tylko jeszcze nie umie powiedzieć dada, mama, lub tata :)
ankusch- Ślicznota ;)!! Schowaliście gdzieś pierwszy kosmyk włosków :)?
Aneczka87- WOW!! Gratulacje :)!!
anus0207​- Twoja córcia ma przepiękne oczy :)

Julianna tak schowaliśmy włoski :-) Kupiłam album i mam zamiar tam przechować te włoski,ząbka..na razie jest opaska ze szpitala,zdjęcia z usg i te włoski a ze zdjęciami się zbieram i jakoś mi trudno aby coś wybrać i wywołać:-)

Ankusch my mamy taki sam plan :) Też Album na zdjęcia i na tą chwilę pochowałam tam zdjęcia z usg, wyniki badań, wypis ze szpitala i opaskę ;) I również walczę z wyborem zdjęć, bo dla mnie wszystkie są bardzo ważne i warte wywołania xD

reklama
Angun ale sliczne widoki WOW !!!! a Arturek jak sobie super siedzi w spacerowie i oglada :-) widac ze na jego tronie siedzi sie mu super,zadowolony jak nigdy :-)

Do góry