kaja25
Mama Nadii
- Dołączył(a)
- 2 Marzec 2006
- Postów
- 1 306
Wypóbowałam masło tureckie na grilla.Jest pyszne:-) :-) :-) Bardzo polecam.
Ja polecam dip czosnkowy.Nie bardzo wiem jakie podac wam proporcje bo zawsze robie na oko.Ja daje tak:
1 duży jogurt naturalny
na moje oko z 5 łyżek majonezu
czosnek przeciśnięty lub potarty(ilość ząbków czosnku zależy od nas samych)radze uważać z ząbkami;-)
pół łyżeczki musztardy
cuker do smaku i ewentualnie szczypta soli
Tak jak pisałam wczesniej ja zawsze robie to tak na oko polecam szczególnie do grilla
Ja polecam dip czosnkowy.Nie bardzo wiem jakie podac wam proporcje bo zawsze robie na oko.Ja daje tak:
1 duży jogurt naturalny
na moje oko z 5 łyżek majonezu
czosnek przeciśnięty lub potarty(ilość ząbków czosnku zależy od nas samych)radze uważać z ząbkami;-)
pół łyżeczki musztardy
cuker do smaku i ewentualnie szczypta soli
Tak jak pisałam wczesniej ja zawsze robie to tak na oko polecam szczególnie do grilla