reklama
kurcze jestem pełna podziwu
a cały czas omijałam ten wątek z daleka jakoś nazwa mi sie żle kojarzyła i nawet tu nie zaglądałam a teraz przeczytałam wszystkie przepisy i oczywiście kilka przepisałam no i biorę sie do roboty mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie
a cały czas omijałam ten wątek z daleka jakoś nazwa mi sie żle kojarzyła i nawet tu nie zaglądałam a teraz przeczytałam wszystkie przepisy i oczywiście kilka przepisałam no i biorę sie do roboty mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mniam-takie rogaliki na naszym zjezdzie do kawusi mniammmm mniammm...
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Tylko mi nie mówcie że to mój nałóg!!Ha ha ha Składniki: 30 deko mąki pszennej, 3 żółtka , margaryna KASIA , 20 deko cukru pudru Wykonanie : Mąkę, Kasię , cukier puder i żółtka zagnieść na jednolite ciasto.Wyrobione ciasto do woreczka i na 1 godzinę do lodówki.Rozwałkować oczywiście podsypując mąką jak sie klei.Wykrawać ciasteczka foremkami.Piec ok 10 minut w 180 stopniach.Przełożyć konfiturą lub powidłami albo marmoladą.Sklejać po 2 sztuki albo nie sklejać jak kto woli!!Suche są też dobre.SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
:-) jutro takie zrobię :-) mniam...
Zrobiłam kurczaka po koreańsku, którego proponowała Aniasorsha- polecam, pychotka!
Zrobiłam kurczaka po koreańsku, którego proponowała Aniasorsha- polecam, pychotka!
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
ale te kwiatuszki apetycznie wyglądaja , mniam aż miślinka pociekła :-)
Podziel się: