reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej
u nas leje i zimno :shocked2::dry: ale podobno do jutra..
cały weekend nie biegałam i źle mi...buuu.. ale za to łaziłam dużo, po sklepaCh zwłaszcza..

Jolek jakaś masakra z tą kasą. no normalnie przeginają!!! najpierw mówią tak, a potem inaczej bo i tak jesteście uzależnien i od nich!! niestety umowy słowne takie właśnie są.. mało wiążące!! mam nadzieje, że cos z tym zrobisz (zrobicie ) . a na spacer z psem nie możesz Igorka do wózka włożyć??? ew. jeśli masz jakąś sąsiadke taką zaufaną to żeby Go przypilnowała? sama nie wiem co bym zrobiła. chyba wózek bym wzięła. ja do dentysty ide w czw.. na 2 zęby od razu..:baffled:

Gaja efekty sa ale mało mi. podłamalam się bo wszystkie gacie jakie mierzyłam w sklepie okazywały się za małe w doopie. no jestem zła jak nie wiem :( fakt, faktem może brałam za mały numer no ale bez przesady no :( i jak kupiliście te buty ?? bo my tez po kupnie , P kupił sobie takie lekkie półbuty w deichmanie a ja japonki :-D, dobry pomysł z tym spacerem przynajmniej każdy mógł odpocząć sam ze sobą

EDysiek szkoda, że nie ma zdj tych kotletów :D ale już sobie je wyobraziłam hahahaha

reklama
Dortka T. kupiła jakieś Fila z zeszłego sezonu przecenione z 279 na 159 :p Takie ni to trampkowate ni adidasowate. Ja mam i na lato z zeszłego roku i na wiosnę także tylko Miłoszowi sandały zostały i finito :)

Muszę sie skupić na dalszym kolekcjonowaniu wyprawki szkolnej i w czerwcu już ksiązki dla Oli zakupić to w tym m-cu 100 zł odłożę na ten szczytny cel:tak:

Hejka.

Edyśku to mi się porąbało, myślałam że i Wy rocznicę macie :) Super że imprezka się udała.Wybacz mi tę pomyłkę:zawstydzona/y:

Dorka ja już nie chcę sąsiadów nadwyrężać bo i tak mi dużo pomagają (Ci zaufani oczywiście). Do tego w ten deszcz akurat sąsiadka w pracy była. Do wózka mogłam włożyć ale i tak parasol wózek pies...słabo wykonalne!

Gaja a ty się nie możesz zgłosić do opieki żeby Ci dofinansowali książki,albo w szkole żeby Ci dofinansowali, z tego co wiem to jest coś takiego.

U mnie dziś dzień w biegu. Rano sprzątanie potem dentysta, spacer z psem, zakupy, obiad i ufff niedawno mogłam w końcu usiąść. Zamówiłam sobie dziś tort na moje piątkowe święto a co..świeczki też już mam! Jak szaleć to szaleć a co :-D

Editku a gdzieś Ty?

Mega, Natalini, Olisia Was widzę też wcięło :(

Jolek myśle,że musisz zrezygnowac z parasola :-D u mnie dziś tez sprzatanie a na dodatek Mati wyrżnął na kablu i krew z nosa poleciała :baffled:nic mu się nie stało na szczęście ale co ryku było..

Gaja 159 to i tak nie tanio, my kupiliśmy łącznie za 37 zł bo mieliśmy te kupony za oddanie szmat :tak::tak: także udało nam się. ja bym nie kupowała gdyby nie to, że mi się rozwaliły :baffled:

Jolek nic się nie stało, to ja chyba mogłam napisać źle, bo nie napisałam co to za rocznica.
Jakoś nic mi się nie chce, powiesiłam pranie, pokrzątałam się i tyle. Dobrze, że obiadu nie muszę robić.
Chyba pójdę powygrzewać się troszkę na słoneczku. Naładuję baterię, to jeszcze może do wieczora trochę ogarnę chałupkę :-D
Mateuszkowa fajnie macie z tymi kuponami, szkoda że u nas takiego czegoś nie ma, bo szmat na zbyciu to ja mam pełno, tylko leżą w garażo - stodole, bo wyrzucić szkoda :dry:
Ja bym chciała jakieś sandałki, ale takie na paseczkach, no najlepiej to na koturnie ;-)

Edyśku pisałyśmy jakiś czas temu o tych rocznicach komunijnych przecież :)

tak tak Dorotko też myślałam o porzuceniu parasolki :-D Muszę sobie jakąś kurtkę z kapturem zakupić. U Igora wiatrówka się sprawdza a dzięki plecaczkowi jaki ma ta kurtka na plecach ja mam gdzie klucze i telefon schować :-D
Za butami się rozglądam na lato ale się wstrzymuję z kupnem aż w końcu jakaś kasa wpadnie!

Dorka T. tez kupił bo po prostu chodził od 2 m-cy w dziurawych butach do pracy:-p To ja Olce wypatrzyłam sandały ostatnia pare z kolekcji i jej nr za 30 zł przecenione:-D

jolek ksiązki to mego T. zakład dofinansowuje ale dochód nie może przekroczyć 504 zł na osobę a my chyba 100 zł przekraczamy:baffled: i guzik nam się należy:baffled:

poszłam biegać mimo 11 stopni i mżawki ale to był najgorszy mój bieg ever. złapał mnie jakieś dziwny ból brzucha z mdłościami i zawrotami głowy, tak że musiałam usiaść na chodniku. to napewno żadna kolka ani nic wysiłkowego ( chyba ) do tej pory mam mroczki przed oczami. dystansu nie zwiększałam także nie wiem co to, może brak obiadu ale zjadłam czekolade całą no!:/

EDysiek taka akcja była organizowana 1 raz w Krakowie, rok temu było w Warszawie tylko. kto wie gdzie będzie znowu?? :-)) a za każde 2 kg kupon 10 zł :D

Gaja gdybym wiedziała jaki numer nogi będzie mieć Mateusz na jesień to już bym kupiła w zimie jesienne bo wyprzedaże były a tak to nic.. :/ znowu za pare mc będzie wydatek

Witam :-)
Gdzie się podziewacie ???
Zawiozłam córcię na urodziny do kolegi. Normalnie panna mi dorasta, wystroiła się w sukienkę, kazała włosy nakręcić :rofl2: A jak szła do koleżanki na urodziny to tak się nie szykowała :szok::-D

Idę pranie powiesić i drugie właśnie wstawiłam, pogoda ładna to trzeba korzystać :tak:

reklama
EDytko no nieźle.. to chyba nie chodziło o urodziny a kolege :-D:-D:-D:-D:-D

ja jestem ale nastroju brak. pod paru dni mamy ostre ścięcia z P. nie jest dobrze w zasadzie to mam dosyć tego już :eek: ale cieżko coś zakończyć jak się ma taki " bagaż" ..
u nas pogoda taka "se" ja chodzę w krótkim rekawku po polu, Mati w lekkim sweterku ale sa i w kurtki wyubierani... sama nie wiem co gorsze.

Do góry