reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
hej laski
u nas skwar 30 stopni jak nic byliśmy na spacerze od 9.20 do 11. 40 bo u nas na klatce wiercą ( montują nowe lampy na każdym piętrze ), wiec wylazilam się tak, że nogi mi wchodzą wiadomo gdzie :-D

Edysiek nakupiłam klasyczne kwiatki czyli sirfinie/petunie i inne takie pnące się nazwy nie pamiętam, ale naszczeście na tekturkach byłow szędzie opisane co i jak ufff :-D mały pojdzie spać ( albo i nie ) a ja wybywam na balkon i sadzę :D :D . fajne zwykłe torty hehehehehehe ja też musze sobie upiec jakiegoś :eek:albo kupię w cukierni..

Gaja a to spoko, myślałam, że nie wiesz już co i iglak najlepszy na całe zło :p

gdzie reszta laseczek?!

Cześć dziewczyny. U mnie dziś deszczowo, mglisto i temperatura poniżej 20stopni. Jesteśmy uziemieni chwilowo w domu.Później tak czy siak z psem musimy wyjść. Najgorsze,że Igi nie chce w gumakach chodzić więc będziemy moczyć trampki:/

Editku i co lekarz powiedział, jak twoje gardziołko??
Ech jakoś sobie radzę ale z pomocą sąsiadki:) Bez niej bym padła. Diety typowo z książki nie stosuję ale staram się unikać pewnych produktów. Dietę to bym miała gdyby nie Igi, bo ogólnie to nie ciągnie mnie do jedzenia no ale co ze względu na niego obiad muszę zrobić coś na chleb a raczej bułkę kupić muszę żeb miał co jeść, dojeść po nim muszę... tak to bym pewnie nic nie jadła.
Pochwal się co za łóżko masz?

Edyśku ja muszę codziennie sprzątać.Moja siostra się śmieje że ja jestem uzależniona od odkurzacza:-D przy psie i jego kudłach muszę odkurzać bo zginiemy w syfie.Rano odkurzam a popołudni lub pod wieczór jeszcze zamiatam. Podłogę też przecieram codziennie. Obiadów nie gotuję codziennie, kombinuję takie żeby na dwa dni od razu były, ale nie wszystkie da się tak rozplanować.
Widzę weekend bardzo gościnny będzie:)

Mateuszkowa super że są takie efekty. Igi czy tęskni jakoś tego zbytnio nie widzę, jeszcze korzysta i śpi z mamusią:) Wielkie oczy zrobił jak w komputerze tatę zobaczył al gadać zbytnio nie chciał tylko się uśmiechał i popisywał a i pa pa potem nie chciał zrobić, wielkiego focha złapał.
Uwierz mi łatwo nie jest samej, najgorsze że tak na prawdę nie wiemy kiedy on wróci :/

Gaja oj widzę się wciągnęłaś w działkę. A jakiego torta robisz Miłoszowi jakiegoś wymyślnego czy zwykłego??
Ja muszę sobie na następny piątek coś zamówić:)

Jola ja robię stardard, dwie masy z bitej śmietany i z masy krówkowej oraz jedno przełożenie dżemem z porzeczki. Na wierzchu masa lukrowa, tym razem motyw z gry Minecraft:-p

Gaja no to czekam na fotkę tego dzieła.

Ech pierwszy dzień od dawna mam taki że nie mam co ze sobą zrobić...młody zasnął więc co zrobiłam skalpel :) ledwo żyję:)

no i jestem
oto moje dzisiejsze wypociny, jeszcze mam doniczki puste..i ten stolik od teścia
IMG_1789.jpgIMG_1790.jpgIMG_1791.jpgIMG_1792.jpg

Jolek może lepiej, że Igi tak to znosi niz jakby miał płakac, nie ułatwiłby tego Wam. miejmy nadzieje, że szybko okaże się, że Twój mąż wróci wtedy kiedy ma a nie, że będa mu przedłużac pobyt w ostatniej chwili ..

Załączniki

• IMG_1789.jpg
    IMG_1789.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_1790.jpg
    IMG_1790.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_1791.jpg
    IMG_1791.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_1792.jpg
    IMG_1792.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No stolik super. Kafelki fajniutkie:)

Dorka
no zobaczymy kiedy wróci będziemy stawać na głowie żeby wrócił za dwa tygodnie. Koleś z poprzedniej firmy nie wypłacił mi jeszcze zaległej kasy i się nie spieszy ten z obecnej powiedział że jakbym potrzebowała pieniędzy to żeby M dał mi znak to mi coś tam podrzuci. Dziś M do niego napisał żeby w przyszłym tygodniu wpłacił mi jakąś kasę to napisał że rozliczy się z M po jego przyjeździe :szok: takim oto sposobem zostałam bez kasy nie wiadomo do kiedy ! skoro w taki sposób postąpił to M ma mu zaznaczyć że tak jak była umowa wyjazd 3-4 tygodnie to dłużej nie zostaje bo musi przyjechać żeby kasę wziąć. Zobaczymy co koleś na to czy lepiej będzie mu wydać na bilet dla M czy mi wpłacić jakiś grosz na życie!!!

Dziewczyny dzionek był taki spokojny a od dwie godziny temu nogi się pode mną ugięły i trzęsie mnie do tej pory!!! Nie wiem co ja komu w życiu złego zrobiłam że tak dostaję po doopie!

Qrde jeszcze z psem muszę wyjść bo od rana nie był a tu urwanie chmury!!! Nie dam rady mieć psa na smyczy Igora trzymać za rękę i sobie parasol trzymać! Do tego Igi kaloszy nie chce włożyć :crazy:

No to wyrzuciłam z siebie !!!!!!!!!!!!!!!

witam,
dziewczyny meldowac sie tu.
Jak weekend minął?
Dorka jak bieganie i efekty??? Edytka i ogródek? Joluś nasza słomiana wdowo?
My urodzinkowo spędziliśmy sobotę, a dziś pojechaliśmy T. buty do galerii kupić bo juz podeszwy we wszystkich popękały i chodził jak z patologii ubrany:sorry2: Teraz jest z dziećmi na spacerze, poszliśmy na zmianę najpierw ja potem on i jak wróca to dzieciaki padna zapewne - uffff - i wieczór wolny:tak:

Gajuś jestem jestem:) Widziałam na FB Twoje dzieło, super! Pewnie w smaku też pycha:):)
Wolny wieczór, no to mąż Ci "dobrze" zrobił:)

My prawie cały dzień w domu spędziliśmy bo deszcz popadywał,do tego Igi prawie 4 godziny spał:/ pod wieczór godzinkę spacerowaliśmy i szaleliśmy z psem.Nawet ciepełko na dworku:)
Wczoraj dzień intensywny.sprzątanie zakupy obiad spacer sprzątanie i tak wieczór mnie zastał :laugh2:

M dziś pisał że jest szansa że po następnym weekendzie zjedzie do domu. Mam nadzieję że tak będzie.

Jutro na 11 tą mam wizytę u dentysty więc "teściowa" przyjeżdża zająć się młodym.

Edysiek dziś świętuje:) Kochana wszystkiego dobrego i życzę kolejnych wspólnych lat przeżytych w szczęściu zdrowiu i radości:)

reklama
Witam :-)
Jolek to nie my mielismy rocznicę, tylko Angela miała rocznicę komunii :sorry2: W każym razie dziękuję za życzenia, przydadzą się za 3 miesiące jak będziemy akurat mieć 10 rocznicę ślubu :-D

Ogólnie wszystko sie udało, pogoda dopisała, goście zadowoleni, ja się ze wszystkim wyrobiłam, jedzenia oczywiście zostało. Na obiad zrobiłam coś zupełnie nowego, trochę się bałam czy wszystko wyjdzie jak trzeba, ale na szczęście był to strzał w 10 :tak: a robiłam Wielkie Żarcie - Przepis - Kotlety z piekarnika na imprezy i Wielkie Żarcie - Przepis - KURCZAKOWY ZAWIJANIEC Z ŻURAWINĄ

Gaja piękny torcik :tak:
Mateuszkowa niech kwiatuszki pieknie rosną :tak: a stolik super:-)

Do góry