reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dzień dobry

to ja :-Dtak wiem, czekałyście, nie spałyście po nocach :-p:-p:rolleyes2::rofl::rofl::rofl:

biegam codziennie, póki co mój mega dystans to 4,5 km :-D trase będę systematycznie wydłużać.zaczełam od 3,3 km
jem słodycze ofkors bo jakże inaczej, ale przynajmniej już takich wyrzutów sumienia nie mam :sorry:
po bieganiu ( na wieczór ) nie mogę spać :szok: mam tyle energii i jestem głodna :-D:-D

gorąc u nas taki, że nie wiem jak dziecko ubrać!! 25 stiopni w cieniu ale dziś ma się ochłodzic do..17 .. :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam po długiej nieobecności:)
Przepraszam ale czasu mało ostatnio a do tego komp mnie nie pociąga. Pogoda się zrobiła to i sporo czasu na dworku spędzamy. Teraz też byśmy byli ale młody niespodziewanie szybko odleciał na drzemkę.
U nas ogólnie stara bida. Jesteśmy po imprezce urodzinowej Igorka i gościach. Pokoik praktycznie gotowy. Muszę tylko kupić mu jakąś komodę, zmienić żyrandol i listwy przypodłogowe założyć. Aaaa i rozglądam się za łóżkiem, taki duży facet przecież nie może spać w łóżeczku ;-)

Zobacz załącznik 553140Igorek w swoim pokoiku. Kawałkiem widać gąbkę ze starego wyrka,ale chwilowo Igi sobie to przysposobił na trampolinę:)

Witam weekendowo :-)
U nas troszkę się ochłodziło, ale tylko troszkę. Córcia oczywiście szaleje na dworze. Teraz nie sposób ją zagonić do domu z dworu. Podobno jutro ma być zimno.
Byłam na małych zakupkach, właściwie to teściowa chciała jechać do miasta, nie miała z kim bo teściowi się nie chciało. Ale warto było bo kupiła Angeli sandałki, a ja sobie kupiłam bluzkę i spodnie :-)

Jolek życzenia dla synka ( trochę spóźnione :zawstydzona/y: )
Fajne samochodziki ma Igorek :tak:

Edyśku super,że zakupy udane i że teściowa się szarpnęła:)
Zimniej ma być tylko przez weekend potem znów ma się cieplej zrobić. :)

Dzięki za życzonka dla młodego:)

jolek to młody już u siebie śpi? czy on ogólnie spał u siebie tylko w łóżeczku bo nie pamiętam?

Dorka niedługo maratony zaczniesz biegać :p Ale naprawdę super że coś działasz a masz smartfona ? ponoć jest aplikacja endomondo co ci mierzy dystans, średnią prędkość i spalone kcal :)

A ja? Wczoraj u rodziców na grilku byłam, ojciec mój nowa altanę postawił to trzeba było sprawdzić i normalnie wypasiona jak te domki nad morzem, można w niej lato mieszkać:-p
A na swojej nie byłam hehe, bo wczoraj wiało i bez słonka to nie chciało mi sie na niej robić jakoś:sorry:

Witam :-)
Gaja taka altanka to fajna sprawa.
Moi rodzice mają na działce taką murowaną, jest łóżko i takie tam. Raz z koleżanką nocowałyśmy w niej po dyskotece. Rodzice oczywiście o dyskotece nie wiedzieli, bo ja powiedziałam że idę spać do niej a ona że do mnie ;-) To były czasy :rolleyes2: :-D

Zaraz nastawiam fasolę, bo mam zamiar dzisiaj fasolkę po bretońsku ugotować. Trochę ogarnę i chyba na dwór pójdę, bo jak na razie nawet ładnie jest.

Miłego dnia babeczki :-)

Hejka. Pogoda u nas się poprawiła choć zimno jest.Od rana chmury a teraz piękne słońce. Spacer zaliczony, chatka ogarnięta. Od poniedziałku przechodzę na dietę typowo do mojej choroby. Postaram się wam później kawałek jadłospisu wstawić. Jestem ciekawa waszego zdania.

Gaja Igor spał w łóżeczku i śpi dalej. Za łóżkiem dla niego się rozglądamy.Tylko że wcześniej spaliśmy wszyscy w jednym pokoju a teraz on śpi w swoim a my w swoim.
Czyli altana opita:p

Edyśku pojadłabym sobie fasolki po bretońsku mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hej!

u nas sie ochłodziło ale i tak jest przyjemnie. dzisiaj dzień minąl mi w biegu. szkoła, zakupy, później kino ( straszny film 5 ale taki sobie :p ) , wczoraj umyłam okna więc mam spokój :-)
za to jutro idziemy do ogrodu doświadczeń o takiego: https://www.facebook.com/od.lema?fref=ts bo jest za free :-)

golębie mi się chciały zadomowić na balkonie i te france gniazdo chcialy uwić sobie w donicy! normalnie walczyły ze mną :szok::no: ja do nich z " pięściami " a te do mnie z dziobem :p :p w końcu P spakował donice w której siedziały i spokój-narazie, bo czają się caly czas..

Gaja dzięki za te słowa! :) naparwdę dodają mi sił do dalszego biegania :-)) u nas jest maraton za tydz, ale ja podziekuje z moim krótkim dystansem narazie zlostanę. mam ta aplikacje na tel jak sie okazało więc będe korzystać :-) super z tą działka masz. my niby tez mamy. niby bo jest jedna w Wieliczce ale teściów - co powiem, no syf jest lekki. zaniedbana, piękna jest bo taka trochę dzika i duża, ale jechac tam , szorowac to, i z całą familią P. to nie moje klimaty :/ raz na jakiś czas ale jako gośc owszem. a moi rodzice mają działkę ale ponad 100km od Krk, kupili 2 lata temu i remontuja tam dom mieszkalny bo był w stanie surowym cały do rozbiorki więc tez wszystko w rozsypce. chyba prędzej gdzies na dziko pojedziemy kiełbase upiec :p

Jolek super pokoik :-) wazne, że Igi się cieszy a osobne, dorosłe łóżko to naprawdę krok w dorosłość :-) nas tez to czeka ale pewnie na jesień, jak zrobimy pokoik.

Edysiek niezłe przeboje! ;-) u mnie takich akcji nei było. byłam dziwnie poprawna. aż za bardzo ": daj fasolki troche ;-)

No tak:-)jak mnie nie ma to wszystkie piszą haha:-)
My jak zwykle sobota na wsi u jednych i u drugich dziadków hehe fajnie bo u teściów wszystkie "ciocie" czyli wujkowie bo J ma 4 braci zajęli sie malym a mówi do nich ciocia heh :-) i trochę moglam złapać tchu :-)

Jolek super pokój i fajnie położona tapeta ;-) to tak pasami kładliście? no i napisz jaka to dieta heh

Edysiek fajna teściowa sandałki wnusi kupiła u mnie to teść by kupił ale teściowa to nie bardzo. A Wy szykujecie się na majowy weekend pod namiot? Bo my chyba koncem czerwca dopiero pojedziemy nad nasze jezioro. A właśnie ja też kiedyś tak nocowalam kurde fajne to czsy były byleby się przespać i tak samo ja śpię u koleżanki ona u mnie haha a ja myślałam że tylko ja tak muszę kombinować :-D

Dorcia to gdzie mają ta dzialkę? 100km od Krakowa to niedaleko mnie :-) to przyjedź do nich a przy okazji wstapiecie do nas na grila:-):-D:-)

Gaja ja mam dzialkę obok swoich rodziców i chodzę na ich bo mają fajniej heh a u siebie nic nie robie bo muszę ją sprzedać. Rodzice zawsze mają fajniejsze heheheh:laugh2:

reklama
Editku moi rodzice maja fajniejszy domek ale zagospodarowana to my mamy lepiej :) Choc i mnie sie nie chce już na niej robic bo po pierwsze za daleko ona jest, tzn. żebym z Maksem z buta szła, a po drugie mam same stare dziady na około co to tylko od rana skoro świt stoja i czatują czy chwast nie wychodzi i tylko patrzą co ja robię na swojej, bo nie robię tak jak oni od rana do nocy, mam chwasty itp i ich to boli bo na ich działkę przełażą:confused2: Wiecie taki typ emeryta co nie ma co w życiu robić tylko na tej działce od rana do nocy siedzi:confused2:

Wkurzające to bardzo, najchętniej bym normalnie taki płot postawiła, żeby na nich nie patrzeć:confused2:

Do góry