reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ja wstawiałam swoje spodnie ale chyba o inne Mega chodziło jeśli dobrze pamiętam :)

Dorka u nas spacer aczkolwiek szaro i ponuro ale nie pada jeszcze :) Dopiero wróciliśmy:tak:

reklama
Witam :-)
Wy też jesteście takie niedospane w tym tygodniu :eek: chyba brakuje mi tej godziny co to nam ją ukradziono :baffled: normalnie w tym tygodniu nie mogę się dobudzić.
Ogólnie nie mam chęci ani siły na nic. Pogoda też robi swoje. U nas dzisiaj znowu padał śnieg :angry: nosz ile można :wściekła/y:

hej hej hej wracam do zywych....
świeta, świeta i po świetach-całe szczescie bo były dla mnie katastrofą.
Próbuje cos zdziałac dietowo i ciezko mi idzie, co do cwiczen to podobnie ale walcze sama ze soba.
Jolek27 a ten pusty post to dla wtajemniczonych :p (zartuje) to miały byc zyczenia świateczne i u mnie sie wyswietlały a teraz patrze bo zaskoczylas mnie pytaniem i sie okazuje ze nic nie ma :)))

hej

laseczki już którys raz z kolei czytam, że ćwiczenia siłowe dają większy efekt niż aerobowe.
ponoć ciężarki przewyższają mel-b czy chodakowską, efekty sa szybsze a wcale nie wygląda się jak paker.
co o tym myślicie?

Fitnesslandia - Dieta Trening Kobiecy Styl Życia: Motywacja, dieta, trening - jak to było ze mną? czytałam np. tu.

tak w ogóle dzień dobry ;D
u mnie leje, sypie, mgła no cudna jesień tej wiosny :tak:
jestem połamana bo źle spalam -_-
zaraz zabieram się za ćwiczonka..

Dorka każdy inaczej ci napisze :) Ja tam wolę areobowe niż siłowe, lepsza forma po nich:tak: Siłowe na kształt sylwetki wpływają, areoby na spalanie tkanki tłuszczowej :) Zależy na co bardziej się nastawiasz.

no właśnie widzisz a ja czytam, że aerobowe na jędrność ale siłowe na spalanie tłuszczu...hm..
chyba zostane przy swoich :p :p

no widzisz każdy chwali swoje i tak ten co podnosi ciężary powie ci że to jest najlepsze, biegacz że jogging, itp itd :) Najlepsze na spalanie jest trening na wysokim tętnie :) On spala tłuszcz, podnoszenie ciężarków jak ma niby to zrobić jeśli ćwiczysz tylko mięsień? A zresztą co ja moge doradzać hehe.

hehehe

no ja już po ćwiczeniach, dzisiaj coś nie mam sily na więcej :/ mam rożświecone światła w całym domu bo jest tak ponuro :no:
ale za to jutro rano wreszcie wyjdę do ludzi :tak: co prawda na ang, ale zawsze 2,5 godz w innym świecie :-D

ja też po ćwiczeniach z mel b: abs, brzuch, pośladki, nogi, cardio, rozciąganie i 130 przysiadów - ufffff, zmęczyłam się troszkę:tak:

reklama
Siemka. Ja jeszcze przed ćwiczeniami. Jakiś wirus nas dopadł.Wczoraj Igi miał biegunkę, dziś ja wymiotowałam do tego M pisał że jego już też kilka razy był na kibelku i pies ponoć rano też na rzadko się załatwił. Mam dziwne wrażenie że M nam z pracy przywlókł jakieś cholerstwo, bo przed samymi świętami jego majster miał jakiegoś wira!
Pogoda u nas dalej zimowa, mam nadzieję,że prognozy się sprawdzą i od następnego tygodnia przyjdzie słoneczko i ciepełko. Pora ruszyć doopsko na dłużej z domu!!!

Mateuszkowa ja tam CI nie powiem jak to jest z tymi ćwiczeniami. Efekty u mnie średnio widać jak się ćwiczy nieregularnie (pomijam ostatnie tygodnie). Co tu się spodziewać natychmiastowych efektów jak u mnie sadła od groma. Muszę się w końcu przemóc i stosować jakąś dietę bo co z tego że ćwiczę jak jem normalnie, a ostatnio nawet kilka razy zdarzyło mi się kolację jeść:(

Gaja no chyba Ty najwięcej z nas wiesz na temat ćwiczeń:):)

Olisia dla wtajemniczonych powiadasz :p

Edyśku godzine nam zabrali ale i pogoda nastraja do spania. U mnie tak jak u Dorki szaro buro i ponuro do tego śnieg z deszczem za oknem:(

Do góry