reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Natalini ja po prostu sadzam go przed bajką i on zaglądnie do mnie owszem ale mówię, że ma wyjść do drugiego pokoju i on się położy, ogląda bajkę i czeka aż skończę:tak:Ale on od małego tego nauczony, gdybym teraz zaczęła pewnie byłoby trudniej:sorry:

A ja włąśnie skończyłam Jillian banish fat boost metabolism, plus cardio abs , plus 105 przysiadów - wg pulsometru spaliłam 700 kcal:-) A teraz pora na śniadanko:-D

reklama
hej
wczorajszy winik 5:4 dla podłogi
dzisiaj od rana już 2 wpadki, jakoś nie umiem przewidziec porannych szczochów ( prócz tych po wstaniu, bo te i tak do pieluchy lądują ) a i chodzę nieprzytomna, leb mnie boli więc bez tabletek przeciwbolowych nie zaczynam dnia a w dodatku P zeżarł wszystkie więc nerw podwójny:crazy:

Natalini byłam wlasnie w Kemer. jest piekne, boskie itp.itd ;-) no cóż pieluchy kiedyś trzeba odstawić. zastanawiam się czy to dobry moment tylko :/ te wszystkie rzeczy o których piszesz-oczywiście, że praktykujemy .. ale siśki są w nocniku bo ja trafie, tak wiec siadamy b. często chyba za często! ale np. teraz zjadł kaszke o 8.30 i od tej pory 0 siśków wiec siedzi i siedzi bo pewnie zaraz będa??! ileż można trzymać .. szczoteczki do zębów ? czyscze nimi fugi w podłodze ;-)

Mega kibelek raczej nie. na nocniku siedzi, ale ileż można?! grubszej spr. jeszcze nie było!:szok:

a ja jednak muszę ćwiczyc wcześniej bo wczoraj po 20 abs-y z truidem a co dopiero reszta..

Witam się poświątecznie. Może i nie dietowałam przez święta ale objadać się też nie objadałam. Kupiłam sobie wczoraj książkę E. Chodakowskiej i zobaczymy czy mnie bardziej zmotywuje. Do ćwiczeń też pora wrócić. Przyszły mi w piątek hantelki więc zamienniki odstawiam na półkę :-D

Editku mam nadzieję,że już zdrowi jesteście.

Gaja to co zaczynasz o 8mej a kończysz o ???

Natalini szybko oduczyłaś synka pieluch podziwiam.

Mateuszkowa ja na początku Igorowi nie nakładałam majtek, latał z gołym tyłkiem, nocnik stał w pokoju na widoku. Wysadzałam co kilkanaście minut jak i co pół godziny. Z czasem załapał i sam zaczął się kręcić przy nocniku,albo próbował siadać:) Do tej pory go pilnuję bo "sisi" woła SPORADYCZNIE. Ostatnio sam nocnik sobie sięga jak chce siku,ale chwalić go nie chwalę bo przechwalę.

Edyśku super z tym basenem. Co do piwka to ja też lubię. Wódki nie cierpię, sporadycznie winko lubię wypić ale musi być słodkie.

Olisia a co to za pusty post za który Ci tak namiętnie dziewczyny dziękują:)

Mega czapa się podobała, teraz zostało czekać na lepszą pogodę,żeby się siostrzenica mogła lansować na mieście :D

jolek dzis zaczęłam o 8.30 bo Miłosz na 8.55 do szkoły wyszedł :) Także sama widzisz :) Raz o 8 raz o 8.30 ale staram się z rana bo później ciężko mi czas wygospodarować jak koło dzieci trzeba biegać:-p

Jolek pierwsza zalamka za mną.
już miałam odpuścić, bo gad szcza jak szczeniaczek
pielucha zaszczał ładnie :/ ale już drugą ( załozone obydwie na drzemke ) zdjął i oblał z góry więc może coś czai?!!
coś?!!!!

eh :/

ja to w ogóle nie mam czasu na jedzenie przez te siśki , chociaż tyle hehehehehe

Hejka:-)
U mnie z jedzeniem spoko heh dzisiaj jadę na kapuście kiszonej ugotowanej z piersią taki jakby bigos light heh

Jolek dzięki tak już zdrowi na szczęscie hehe. Fajna ta ksiązka bo też właśnie przymierzam się do kupienia i czy fajne przepisy są?

Dorka pamiętam jak mój latał i zesikiwał wszystko heh a ja co najlepsze nie mlgłam go puścić jak Jolek bez majtek bo kilka razy dziennie kupę robił a teraz tylko raz hehe U nas zeszło jakiś tydzień ale spokój mamy Widzisz sam sciąga pieluchę po jednym dniu to coś tam rusza hehe

Gaja jakie te przysiady robisz takie zwykłe czy takie do połowy takie pół przysiady?

Natalini o to twój mały szybko załapał sikanie jak mój starszy hehe no i domek wysprzątałaś już chyba do bozego narodzenia spokój bedziesz miec heh

Editku ja robie te głębkie przysiady, pupa mocno w tyle, stopy przyklejone do ziemi, kolana nie wychodzące poza linie stóp. Niby wydaje se łatwe a wcale nie jest, serce wali jak szalone:-p

Gaja a robiłas mel B na nogi ?
ja próbowałam, umarłam na samym początku!! niby wsatawanie z krzesła tylko ale dramat, chyba mam złe krzesła :laugh2:

Dorka mel b robię co piątek i to na nogi też, i mi juz idzie łatwo nawet ale na początku myślałam, że mi mięśnie wypali:-p:-D

reklama
Do góry