reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam:-)

tak wzięłam sobie do serca wasze słowa o moim jedzeniu że dzisiaj zjadłam tyle,że jest mi niedobrze;-)
nie wazne zresztą.

Dorota,piękna ta sukienka,kolr świetny.Nie widziałam takiej nigdzie.Ja to bym szyła.Zawsze szyję,bo mam dziwną budowę ,albo nic mi się w sklepach nie podoba.Tylko ,że ja mam mamę krawcową:-) taką wiecie,jak dawniej byli: daję zdjęcie i mam duplikat.

nic więcej u mnie się nie dzieje,no może poza tym,że weekend sie kończy i jutro szkoła
do jutra

reklama
hej laski
nie śpie od 5.50 bo mnie taka zgaga atakuje codziennie :baffled: jak zyć, jak żyć? :-D:-D
u mnie dietowo tak sobie. weekend to wiadomo jacys goście, byliśmy tu i tam, słodkie sie zjadło a w domu zamówiony chińczyk i kubełek kfc :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: za to kolacji nie było :-D

słońce świeci tak mocno, że wychodzac z kuchni chciałam zgasić światło :p

Mega alez Kochana Ty się nie czuj przymuszona tak :-D może na sniadanie starczy jabłko lub sok/kefir itp. poprostu nie zdrowo tak nie jeśc śniadania, które jest najwazniejszym posiłkiem, nie zaleznie czy sie odchudzasz czy nie. ja też tak kiedyś nie jadłam... bo czasu nie miałam :p

edit:
no ja już poćwiczyłam :-) jeszcze tylko bieg mi został, ale to poczekam aż mały się obudzi :p

a Wy gdzie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć

nie nie czuję się przymuszona:-):-):-) ja wiem po prostu sama,że źle jem.

jakie u mnie piękne słońce!!

Witam :-)

U mnie też pięknie słońce świeci

Wczoraj też korzystaliśmy z pięknej pogody, pojechaliśmy nad staw i piekliśmy kiełbaski na ognisku.
Ogólnie przez weekend jedzeniowo nie było tragicznie ale od piwska to mi na pewno brzuch urósł ;-)

Mateuszkowa już poćwiczyłaś :szok:

Mega trochę to dla mnie bez sensu żebyś jadła na siłę :baffled: ale chyba musisz się jakoś przyzwyczaić do regularnych posiłków.

Witajcie dziewczynki:-)
Ależ dzisiaj piękne słonko swieci ehh wreszcie:-)
A mój mały znowu dycha tak krtaniowo dopiero skonczył anginę a teraz znowu nosz niewie już co z znim:confused: ale jadę do lekarki to soe dowiem bo gorączki nie ma tylko kaszle takim suchym i świszczącym:-(
Co do diet to srednio jak to zwykle w weekend ale i tak lepiej niz kiedys heh

Dorotko sukienka super :-) tylko mi y kolor nie pasował hehe e to ty niezła jestes ja nie spię od 6 a tylkoo kawę wypiłami ogarnęłam mieszkanie heh

Mega fajnie masz że mama ci szyje bo możesz sobie wybrac fason i uszyje ci na miare i nic nie odstaje ani nic nie jest za ciasne.

Przepraszam że reszcie nie odpiszę ale mały już na mnie siedzi i chce bajkę heh odezwę się później buziaki :)

skoro nie spałam, śniadanie zjadlam to ćw zrobiłam wzięłam przykład z Gai :D i faktycznie nawet 200 powt. na agrafce poszło biegusiem!!! :D a teraz lazienke umylam więc mam wolne :D

niedługo ruszam na spacer z malym :tak: a jeszcze zakupy mnie czekają bo się wszystko pokończyło. i chemia i spożywka :baffled:

Editek a cóz Was tak choróbska biorą? :/ idx lepiej spr. co to za dziadostwo..

witam,
ja też po godzince z Jillian i 140 przysiadach :) Jeszcze coś na brzuch by się zdało ale to później pilates machnę jak Maks łaskawie uśnie - może:-p

U nas tez słonko choć śnieg sypał chwilę:baffled: I też za niedługo idziemy na spacerek i do mamy na kawkę:-D

Ja też dzisiaj poćwiczyłam godzinkę - zumba cardio party :-) nie chciało mi się strasznie ale jakoś się przemogłam i od razu lepiej :tak:

Mateuszkowa
no tak trzeba było korzystać. Ja też szybko wstaję, ale wolna jestem tak przed 8. Z tym, że wtedy jem śniadanie i piję kawę. A po jedzeniu nigdy nie ćwiczę, jakoś mi źle.
A Wy jak ?

Gaja nie strasz tym śniegiem. U nas jeszcze miejscami leży, ale mam nadzieję że za dzień czy dwa zniknie.

Ogólnie to wiosna u nas pełną parą :-):-):-)

Załączniki

• WP_000035.jpg
    WP_000035.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 32
no i my po spacerze już, mały zmęczony jak nie wiem musiałam go nieść pół drogi z powrotem :baffled::baffled: ręka mi odpadała normalnie, a teraz zamiast spac to hasa w łożeczku:angry::sorry2:
Edysiek wlasnie miałam Ci już wcześniej pisać :sorry2:, że strasznie fajnie z tym grilem bo to takie oficjalne rozpoczęcie sezonu :D a ja to musiałabym jechac na dziko do lasu ew. na działkę do rodziców P, ale to nie to samo bo tłum ludzi itp :/ ja ćwiczę zawsze po jedzeniu, ale musi minąc minimum 25 min. inaczej mi źle, niedobrze itp. a tak to nie spiesze się bo przeciez już zjadłam :-D

Gaja
u nas na szczeście bez śniegu ale pomimo 5 stopni na termometrze jest zimno. jakieś 0 odczuwalne... może zrobisz piletas razem z Maksem ? :D hehehe

reklama
ja ćwiczyłam po jedzeniu godzinkę ale teraz ćwiczę na czczo :) Wtedy jest mi lżej :) A jem dopiero po ćwiczeniach :)

Pilates za pół godzinki machnę bo akurat znajde chwilkę :)

Do góry