reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa powoli powoli, załapie:)

Editku mój się kitrał z kupą jak miał pieluchę na tyłku np. na drzemkę. Teraz robi na nocnik lub kibelek.
Książkę musisz sobie obejrzeć przed kupnem, bo jak nie masz zamiaru się stosować do diety, lub ćwiczeń to szkoda kasy, bo w tej książce nic więcej nie ma.

Gaja a ile czasu ćwiczysz??

reklama
jolek ćwiczę 1-1,5 godzinki dziennie oprócz niedzieli:tak:
Dorka jak z kilkanaście razy nogi z nią zrobisz to mięśnie sie przyzwyczają.
Co do efektów ćwiczeń to na obecnym etapie nie widzę nic a nic :baffled: Ale już nie ćwiczę dla efektów a dla samej siebie, bo tak byłoby to mało motywujące:confused2:

hej
dziś juz ostro wracam do ćwiczeń przedpołudniowych bo skoro sa efekty ( mizerne, ale są ) to szkoda to zaprzepaścić. nocniczek też troszkę zmieniamy na wysadzanie dziecia co 1,5 godz - ale lata z pieluchą. ostatnie dni minęły mi na wycieraniu moczu ze wszystkiego, sama byłam zalana, pare razy wywaliłam się w siuchach, włosy, twarz to norma, mały zrobił sobie bajoro i dawaj. On zupełnie nie czai problemu. chyba jeszcze nie dojrzał do takiego ostrego sikania tylko w majtasy.
za to chce go odsmoczkować i już 1 próba za mna wczoraj
biggrin.gif

Gaja ale jak to efektów nie widzisz ?!:szok:
jak ja stanę i napne mięśnie brzucha ( hahahah! ) to nie dość, że twarde w dotyku to jeszcze coś tam sie rysuje, no opony nie ma tylko te wgłębienia, narazie płyciutkie ale coś jest!

dziewczynki halo ?!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorka no ja już nie widzę, kidys było to bardziej zauważalne a obecnie już nie widzę żadnej różnicy:sorry: Może tez dlatego, że ja po prostu mam nadmiar skóry po ciążach na brzuchu i po prostu efekt jest mało widoczny:sorry: Mięśnie to ja mam jak ta lala na brzuchu ale pod tą warstwą tak nie widać:baffled: Ale przestałam sie tym przejmować, nic na to nie poradzę i albo to zaakceptuję albo się bardziej pogrążę w kompleksach:baffled:

no i poćwiczyłam, starczy ;D
jutro dorzuce znowu więcej. eh gdyby nie ten cholerny śnieg to już bym biegała..

Gaja wazne, żeby zakaceptować to co się ma. to co się da zmienić-popracować nad tym, ale jak już zrobiło się wszystko to trzeba się z tym pogodzić..

cześć
nie pamiętacie może kiedy ja zaczęłam coś cwiczyć? bo tak czytam o efektach i też coś widze u siebie kurde.Nie mam brzucha normalnie.I nie wiem czy to tylko takie moje chcenie czy rzeczywiście:-) nie mam wagi więc nie wiem jak wagowo,ale cm trochę mniej.

mamm prośbę...kiedyś któraś z was wklejała namiar na allegro na spodnie dresowe.podobały mi się kurde a nie mogę znaleźć.Kupiła je któraś???

gaja---ok,ok,ale za 2-3 dni,bo mam kolejkę.Ale z wielką przyjemnością.

Mega dlatego pisałam ci że pomału, spokojnie ja się nie spieszę :) Wiosny i tak ni widu ni słychu na razie :p
Co do spodni to chyba Mateuszkowa wstawiała linki gdzies tam:-p

A ja ogarnęłam mieszkanie i nie wiem co ze sobą zrobić. Chyba gdzies na spacerek wyjdziemy sie dotlenić:sorry:

Hejka. śnieg u nas pada więc pogoda nie nastraja do spacerków:( ja kończę "przerwę świąteczną" i od dziś wracam do ćwiczeń:)

Gaja
to chyba ty kiedyś wstawiałaś link do spodni dresowych które sobie zakupiłaś :tak:

Mateuszkowa
ja na początku Igorowi nie nakładałam majtek bo od razu je zasikiwał (chyba myślał że to pielucha. Latał z gołym tyłkiem lub w spodniach i było ok, dawał znaki na nocnik, a tylko nałożyłam majty to zaraz mokre były!

Mega już efekty widzisz, to super:)

Mega ja nie wiem ale z 2 tyg temu ?:eek: może i być coś już widać :laugh2:dobrze byłoby zrobić sobie zdj na początku :tak:
co do spodni to ja nie pamiętam już, ale wpisywałam na allegro spodnie do biegania i szło. ja osobiście kupowałam w decathlonie

Gaja jaki spacer? :D u nas deszczo śniego wiatr :eek::laugh2: kisze sie w domu ..

Jolek
no widzisz widac Igorek był gotowy bo Mateuszowi mokre gacie nie robia różnicy, spodnie też jak miał same to szczał. znakow nie widać nic a nic.

reklama
padam!!!!!! ale ćwiczenia zrobione. Muszę się przyznać że z hantelkami jakoś bardziej się czuje te ćwiczenia niż z balsamami w ręku :zawstydzona/y:

Mateuszkowa
może i Igi był bardziej gotowy,ale dalej potrafi zalać kilka par spodni pod rząd. Są dni że jest ok,a są dni że sika.No i do spania i na dwór pieluchę nosi. Ważne żebyś systematycznie Mateusza wysadzała no i najważniejsze,żeby chciał siedzieć na nocniku. Z czasem zatrybi o co biega.

Do góry